بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببر دکتر ببین چی تشخیص میده شاید شما اشتباه متوجه شدی چند سالشه؟
برای من تشخیص ندادن چون تشنج پنهان داره همین موجب عدم توجه و تمرکز شده من خودم فکر نمیکنم اوتیسم باشه به هر حال باید کار درمانی و گفتار درمانی بره از دو سالگی میرفت بعد متوجه تشنج شدیم به صورت جدی از دو سال و چهار ماهگی کار و گفتار میره
بچه من تشنج پنهان نداشته ولی با تاخیر کلام و مسایل حسی مراجعه کردم یه چندجا کاردرمانی و گفتار خیلی خوب نبودن مهارت کافی نداشتن خوب نتیجه نگرفتم بعد با پرس و جو رسیدم به این کلینیک آخری که الان دارم میرم خوب دارم نتیجه میگیرم و تقریبا داره علایمش کم میشه ....به نظرم شما هم اگر پزشکت دستور داده حتما مراجعه بکن
اینکه میگید نتیجه میگیرید یعنی چجوری شدن و اینکه بهتون گفتند کامل خوب میشه یا که چیزی نگفتن
ببینید توجه نداشت اصلا به اسمش و کلام هم تاخیر داشت و ارتباط چشمی هم کم برقرار میکرد که الان ازین جهت ها عالی شده گفتارش هم داره تقریبا سه جمله ایی میشه و اینا همه توی مدت سه ماه بوده
تشخیص که خوب برای بچه من اوتیسم بوده و میدونم که درمان قطعی نداره ولی علایمش داره کم میشه