2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بین بستگان نزدیک یک مورد هست... از ۱۸ ماهگی علائم شروع شد ۳ سالگی تشخیص اوتیسم داده شد. الان که ۹ سا ...

سلام کاملا درسته بهتره از همون اول که تشخیص میگیرن برن کاردرمانی و گفتاردرمانی رو شروع بکنن ....خیلی بهتر میشه علایم ...

جای امیدواری که مدرسه عادی می‌ره

بستگی به درجه اوتیسم داره. اوتیسم طیف هست... نوعی از اوتیسم ها آموزش ناپذیر هستند و هرگز ارتباط نه کلامی و نه چشمی نمی گیرند. اونها طیف سدید هستن. درجه متوسط و خفیف مشکلی برای آموزش ندارن و چه بسا در مهارت هایی نبوغ داشته باشن

سلام. این تاپیکت برای خیلی وقت پیشه... بین بستگان نزدیک ما اوتیسم هست و مشکل اون بچه تاخیر کلام و نقص توجه نیست.... یعنی این مشکلا رو داره... اما اون چیزی که آزار دهنده ست مشکل ارتباط هست... و بیقراریها... گریه های مداوم و جیغ های پی در پی.... کلیشه های تکرار شونده....ممکنه یه مدت از تاریکی گریزان باشه و ماهها خانواده رو مجبور کنه شب و روز لامپها روشن باشن... حتی زمان خواب هم درک می کنه که لامپ خاموش شده.... ممکنه بوه یک هفته کامل نخوابه یا تایم خواب و بیداری عوض بشه و شبا بیدار تا صبح و روزها خواب..... خانواده رو به جنون کشیده. این طفلک بی گناه بیشتر از بقیه عذاب می کشه. کارکرد مغزش متفاوته و اوتیسم از طیف متوسطه... تا ۸ سالگی حرف نمی زد تا ۷ پوشک میشد... ۴ ساله که بود مدتی فقط در تاریکی زندگی می کرد هیچ لامپی نباید روشن میشد مثلا مدت ۶ ماه و بعدش کلیشه کامل تغییر می کرد....گریه هایی که تمامی نداشت ....

کم پیش میاد جایی رو معرفی کنم، ولی تجربهم با کلینیک دکتر صابر خیلی خوب بود. دخترم مشکل ارتباط و درک دستور داشت. تو جلساتشون تمرینها بازیمحور بود و بچه با انگیزه میرفت. تغییراتش کاملاً ملموسه. اگه کسی نیاز داشت، میتونم جزئیات بیشتری هم بگم.