2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 57 پست
من حت حق ی خط چشم ندارم ولی بزار اونا می‌خوان من از چالع برم ت چا اما من نمیرم بزار بتازونن اهمیتی ن ...

اونا مریضن ولی خدا تعجبم چرا داره می بینه من زجر میکشم ولی هیچکار نمیکنه بخدا کاش من بدبخت میشدم ازدواج با دکتره اما اینجور نابود نمیشدم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دکتر ازدواج نکردی چراااا

بابا یارو اول خوب بود داشتم خفه میشدم بازم رعایت کرد حت تعریف کرد بعد یهو جلسه بعد برعکس شد ی چند دقیقه نگا من کرد من نگا نکردم ک کاش نگا میکردم گفتم ینی خیر سرم سنگین باشم بعد زد زیر شعر بعد خودش خسته بود و منو نازع شناخت بود اصلا رحم نکرد بهم بهدم گف عمو جون دهنت را باز کن انگا بچه ام بهدم کم من بدم اومد گف سرتون کیج نره منم ناراحت شدم خو واقعا اشکم در اومد رحم نکرد بعدم روز اخر من حت حلالیت چون گفنم شاید ناراحت شد جن دل منو بزنه بعد ک توضیح داد ک چرا کف بعدم وقتی هیچی نگف میگفتم ت را خدا بامن ازدواج کن بابا برم بگم شوهل من شو خودش نگغف هیچی بهدم اخر گف بسلامت 🥴

بعدم من بردم ادعا داره و خیلی پرو پشتش پره من فعلا بی کسم چرا فک نکنم من بیست شش سال دارم تحمل میک ...

وضع هیچکی خوب نیست

همه هم بی کسیم

منم تو خونه اینقدر اذیتم میکنن

ولی باید سعی کنیم خودمونو هرجوری شده نجات بدیم

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

وضع هیچکی خوب نیستهمه هم بی کسیممنم تو خونه اینقدر اذیتم میکننولی باید سعی کنیم خودمونو هرجوری شده ن ...

نه اجی همه نه همه یکو پشتتون هست من ن که یبار اعتراض کنم همه قهر میکننن ناز میان بعد من باید همه کاری کنم صدام در نیاد