2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجی از زندگی من خبر داری که فک میکنی نجیگیدم من ت دعوا بزرگ شدم بعدم تو همین شرایط لیسانس گرفتم بعدم ...

چرا بعضیا شعور ندارن چرا دختران ما این همه درد روحی باید داشته باشن واقعا چراا ولی مطمعا باش تقاص کاراشون رو میگیرن

میفهمم سخته منم تا حدودی تجربه دارم درک ندارن هر حرفی بهت میگن

نمیخوام دی درکم کننن ی مشکل پیدا کردم زنونه نمیتونستم ب هیچکی بگم باور میکنی هزا اا همین جور برام پیش اومد ب دوستم گفتم بد خانم امروز خواهرش پی دادع ک بهش پول بدع مادر پدرزش اعصاب ش خورد کردن از جای دیگ پره میگ میگ من مشکلات همه را حل میکنم بابا بخدا منم دی بدم میاد ازت فک کردی خیلیی خوبی بخدا رفتیم دکتر قشنگ خود دکتر خودش میخواستن منو بله را بگیرن ازم  طرف  هیز بود منم خوشم نیمد ننم از اون موقع یوره ینی بدبختی شدن من برات مهم نی بخدا میرم پادشاهی کنه خودمم دی بریدم 

چرا بعضیا شعور ندارن چرا دختران ما این همه درد روحی باید داشته باشن واقعا چراا ولی مطمعا باش تقاص کا ...

خیلی بیشعور بخدا رفتم حموم شوهر بیشعورش کف من خواستم برم الانم خانم رفته پیش پسرش بخدا من اگر شوهر نکنم بیشعور میشم خیلی اشغاله ندیدی 

چرا بعضیا شعور ندارن چرا دختران ما این همه درد روحی باید داشته باشن واقعا چراا ولی مطمعا باش تقاص کا ...

نمیدن ن اون ن دکتر ن هیچکس اینقدر ظلم بهم شد و هیچی اینا جون سگ دارن من چند ساله همینه و دارم مریض میشم ولی کو پسر خوب 

ببین روحی حالت بد باشه ت سلامتیت تاثییر میذاره پس قوی باش

نه من گریه هم نکردم حرفام زدم بعدم بللک بهم رسوند نهار گفتم خبر مرگت بخر تا درس کنم بعدم این اشغال پشتش پره ندیدی ک

خدا صبر بدت و کمکت کنه

من می‌خوام شوهر کنم بسه دیگ الانم گفتم یجورایی ببیینم کسیو پیدا نمیکنم بهتر از خر حمالی چقدر دیگ یا برم پیش مشاور بگم کار بده ولی منو راحت کن بخدا اشغال میگ من عین تو بی ابرو نیستم الانم پیش داداشم خوابه خبر مرگش ولی دیگ خدا میدونم بااونه اگ ب تقاص بود تا حالا شده بود بخدا دیشب ب زور گف ک مریضیم چیه ببخشید اما برای ی جوش نگف زورش اورد گف طول میکش منم میخوام صب پاشم برم پشت بوم قبلش ک خابه بترسونمش قشنگ بمیره زنیکه گاو 

ببین روحی حالت بد باشه ت سلامتیت تاثییر میذاره پس قوی باش

بعدم من چکار کنم میگ خوبم ی ادم ادعا رسیه ک نگو تا اصلاح داره یادش ب منه ولی من حوصله ندارم بزاز ریس باش من نگا نمیکنم تلویزیون خداراشکر بد ذاتی و شعورش معلوم هس هرکاری مبخواد بزار کنه میگم مگ تو ریسس نیستی ب منم ربطی نداره فعلا کم نمیاره باید ب زانو در بیااد

میفهمم سخته منم تا حدودی تجربه دارم درک ندارن هر حرفی بهت میگن

من بخدا همه دوستام گذاشتم کنار سر اینا  سر کار این اشغال بعدم میگ مریضم کاری نداش باش بامن بژار هر غلطی کنم ب کی دل خوش کنم ب مرگ هرچند بمیرم راحت میشه کاش یهو شوهر میکردم داغ مینداختم ت دلش ولی خدا عدالت تقاص الکیه منم فک بیخود کردم