2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 57 پست
سلام ۲۶ بخدا همش انگار ببخشید اما مرز داره اشکما در میاره ظلم میکنه میگدخونه منع من ملکه ام

عزیزممم خودتو ناراحت نکن

سعی کن قوی باشی

میزارن کار کنی؟ 

سعی کن راضیشون کنی(یا حتی مجبورشون) کار کنی و مستقل شی

مجبور نیستی همیشه به خاطر بقیه خودتو اذیت کنی 

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزممم خودتو ناراحت نکنسعی کن قوی باشیمیزارن کار کنی؟ سعی کن راضیشون کنی(یا حتی مجبورشون) کار کنی و ...

نه اخ من هیچ دوستی ندارم که دلم خوش باشه هواما داره بدبخت کاش میتونسنم خودکشی کنم قوی چطوری هر وقت کاری کردن ی منت مجبور کردم میگن شوهر کن انگار تو جیبمه میگم ک میگ ملکه ام جای تو اینجا نی

نه عقاید مزخرفشون نمیزاره میگن باید کار شسته رفته اینجام نی خدا انگاب لج داره بامن کلا دیکتاتورن

منظورشون چه جور کاراییه؟ 

تحصیل کرده ای؟ 

اکه متناسب با رشته و درست کار گیرت نیومد اصلا از منشی و اینا شروع کن

باهاشون خیلی صحبت کن اگه راضی نشدن

چندروز کارای خونه رو انجام نده و سعی کن توهم حرفتو به کرسی بنشونی

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

عزیزممم خودتو ناراحت نکنسعی کن قوی باشیمیزارن کار کنی؟ سعی کن راضیشون کنی(یا حتی مجبورشون) کار کنی و ...

اذیت نکردم اومد زور گف گفتم مگ کلفتم دوس دارم اونجور ک مخوام زندگی کنم حق نداری دستور بدی پیامی هم نثارش کردم

نه اخ من هیچ دوستی ندارم که دلم خوش باشه هواما داره بدبخت کاش میتونسنم خودکشی کنم قوی چطوری هر وقت ک ...

هیچوقت به خودکشی فکر نکن ببرش پیش روان شناس اینکه هی میگه من ملکه م اصلا طبیعی نیست

منظورشون چه جور کاراییه؟ تحصیل کرده ای؟ اکه متناسب با رشته و درست کار گیرت نیومد اصلا از منشی و اینا ...

فک کردی چی انجام ندادم فاید نداشت ازه من خودم باهمین شرایط لیسانس گرفتم  بخدذا اگ ی موقعیت داشتم چرا میوموندم له بشم ی دکتره را خواستن تور کنن ک از شر من راحت بشن نشد

هیچوقت به خودکشی فکر نکن ببرش پیش روان شناس اینکه هی میگه من ملکه م اصلا طبیعی نیست

من خیلی وقته فهمیدم این ادم عقده ای و دارای کمبود و توجه نیاز داره روانیه حت گفتم ریسسی گف اره نمیشه دوستم بشی من خیلی بدبختم 😔

بعدم من بردم  ادعا داره و خیلی پرو  پشتش پره من فعلا بی کسم چرا فک نکنم من بیست شش سال دارم تحمل میکنم ب چی خوش بشم کو ادم خوب یخدا تا  لنگه یادش ب منع بابا حیونم حدی داره

یکم جمله بندی هات بد هست متوجه نمیشم چی میگی

ببین دقیقا میگه من ملکه ام مثلا مادر و میگه ریس خونه حق زندگی ندارین دوم اینکه. منت میزار هرکاری سوم ی دکتر خواس غالب من کنه نشد ناراحته ک چرا یجورایی از شر من میخواد راحت بشه من ب اندازه کار کردم حتی اومدم ی عالم وسیله خریدم بعد خواستم نگا تلویزیون کنم نزاش منم ت تاق بودم گف آیفون مارا میزنن منم ج ندادم

سن مناسبی هم برای ازدواج هم تحصیل چی میگن درباره ات قوی باش بابا برای زندگیت بجنگ هر کی با چیزی تو ا ...

اجی از زندگی من خبر داری که فک میکنی نجیگیدم من ت دعوا بزرگ شدم بعدم تو همین شرایط لیسانس گرفتم بعدم یجوری برخورد میکنن ک خاستگار دس منه حت من دارم برا کارم تلاش میکنم بعد میگی نمیجنگی