سلام وقت بخیر من واقعا نمیخوام الان بهم حمله کنید ک تو بچ بدی هستی فلان من هرچی لازم بود احترام ارزش دادم به والدین اما اونا دائما پشت سرم حرف میزنن خودم شنیدم بد اینکه بهم دستور میدن عین کلفتا رفتار میکننن تا فقط لنگ باشن یادشون ب منه منم خسته شدم حت اجازه بیرون رفتن ندارم خدابی سرکوفت نزنین دی عاصیم کردن چکار کنم بخدا موقعیت ازدواج ندارم ک برم 😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزممم خودتو ناراحت نکنسعی کن قوی باشیمیزارن کار کنی؟ سعی کن راضیشون کنی(یا حتی مجبورشون) کار کنی و ...
نه اخ من هیچ دوستی ندارم که دلم خوش باشه هواما داره بدبخت کاش میتونسنم خودکشی کنم قوی چطوری هر وقت کاری کردن ی منت مجبور کردم میگن شوهر کن انگار تو جیبمه میگم ک میگ ملکه ام جای تو اینجا نی
هیچوقت به خودکشی فکر نکن ببرش پیش روان شناس اینکه هی میگه من ملکه م اصلا طبیعی نیست
بعدم من بردم ادعا داره و خیلی پرو پشتش پره من فعلا بی کسم چرا فک نکنم من بیست شش سال دارم تحمل میکنم ب چی خوش بشم کو ادم خوب یخدا تا لنگه یادش ب منع بابا حیونم حدی داره
ببین دقیقا میگه من ملکه ام مثلا مادر و میگه ریس خونه حق زندگی ندارین دوم اینکه. منت میزار هرکاری سوم ی دکتر خواس غالب من کنه نشد ناراحته ک چرا یجورایی از شر من میخواد راحت بشه من ب اندازه کار کردم حتی اومدم ی عالم وسیله خریدم بعد خواستم نگا تلویزیون کنم نزاش منم ت تاق بودم گف آیفون مارا میزنن منم ج ندادم
سن مناسبی هم برای ازدواج هم تحصیل چی میگن درباره ات قوی باش بابا برای زندگیت بجنگ هر کی با چیزی تو ا ...
اجی از زندگی من خبر داری که فک میکنی نجیگیدم من ت دعوا بزرگ شدم بعدم تو همین شرایط لیسانس گرفتم بعدم یجوری برخورد میکنن ک خاستگار دس منه حت من دارم برا کارم تلاش میکنم بعد میگی نمیجنگی