2777
2789
عنوان

سلام

298 بازدید | 57 پست

سلام وقت بخیر من واقعا نمی‌خوام الان بهم حمله کنید ک تو بچ بدی هستی فلان من هرچی لازم بود احترام ارزش دادم به والدین اما اونا دائما پشت سرم حرف میزنن خودم شنیدم بد اینکه بهم دستور میدن عین کلفتا رفتار میکننن تا فقط لنگ باشن یادشون ب منه منم خسته شدم حت اجازه بیرون رفتن ندارم خدابی سرکوفت نزنین دی عاصیم کردن چکار کنم بخدا موقعیت ازدواج ندارم ک برم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور بودم

و یکمی هستم الانم

یه قدم مونده تا کاملا مستقل بشم ازشون

فقط یک قدمی که خدا میتونه کمکم کنه

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
۲۶

مادر و پدرت سالخورده و پیرن؟ 

شاغل هستی؟ یا حتی نمیزارن کارکنی؟ 

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

منم همینطور بودمو یکمی هستم الانمیه قدم مونده تا کاملا مستقل بشم ازشونفقط یک قدمی که خدا میتونه کمکم ...

خوشبحالت من بخدا بس بحث کردم دی نمی‌کشم همش ی جور مریض میشم بخدا دلم میخواد برم خودما زیر ماشین کنم اینا حیوون؟؟؟

مادر و پدرت سالخورده و پیرن؟ شاغل هستی؟ یا حتی نمیزارن کارکنی؟

نه عقاید مزخرفشون نمیزاره میگن باید کار شسته رفته اینجام نی خدا انگاب لج داره بامن کلا دیکتاتورن

کدوم شهر هستی؟من پدر مادرم فوت کردن اما قبلش که هم سن تو بودم آزادی کامل داشتم الانم مجردم و تنها زن ...

منم کاش بمیرن امشب خودم شنیدم منت گذاشتن  ولی آزادی ندارم