2777
2789

سلام دوستان

دیشب یه تاپیک زدم و گقتم همسرم بهم گفت میخاد تا آخر عمر تو ساختمون باباش زندگی کنه

منم باهاش قهر کردم

میخام به پدرهمسرم بحثش پیش اومد مستقیم بگم که دوس ندارم اینجا زندگی کنم و پسرتو از اینجا دربیار 

چون دو بارم که به مشکل خوردیم خودش بهم گفت میخاین واستون یه خونه دیگه بگیرم

تصمیم گرفتم رک و راست حرفمو بهش بزنم

به نظرتون کارم درسته؟

چون خودش چند بار پیشنهاد داده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه آدم معقول و منطقی هست رک بهش بگو. آدم با مادرش هم یک ماه یه جا زندگی کنه بعدش دعوا و ناراحتی و سوتفاهمه، دوری و دوستی بهتره‌.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
اگه آدم معقول و منطقی هست رک بهش بگو. آدم با مادرش هم یک ماه یه جا زندگی کنه بعدش دعوا و ناراحتی و س ...

آره

ممکنه یکم ناراحت بشه

چون همیشه میگه تو رو خیلی دوس دارم

ولی واقعا دارم خودخوری میکنم

واقعا نمیتونم بخاطر اینکه اون ناراحت نشه خودم ناراحت زندگی کنم

من متوجه نمیشم واقعا،چه ایرادی داره که توی یه ساختمون زندگی کنید؟من خودم ۱۰سال توی ساختمون زندگی می‌ ...

همش آمار اینکه کجا میریم کجا نمیریم رو دارن

مادرهمسرم همش تو کوچه وایمیسته 

پامو بیزون میزارم کجا میری؟

صرف خوب بودن بخدا دلیل نمیشه

همین مشکلات به ظاهر کوچیک جمع میشه میشه فاجعه

آرهممکنه یکم ناراحت بشهچون همیشه میگه تو رو خیلی دوس دارمولی واقعا دارم خودخوری میکنمواقعا نمیتونم ب ...

یه‌طوری بهش بگو ناراحت نشه، ولی کار درستی میکنی خوشبختی خودت رو فدای ناراحتی هیچکس نکن.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
همش آمار اینکه کجا میریم کجا نمیریم رو دارنمادرهمسرم همش تو کوچه وایمیسته پامو بیزون میزارم کجا میری ...

نمیدونم والا ولی مادرشوهر من اصلا اینجوری نیست،چند روز یبار ما بریم خونشون همدیگرو میبینیم،اصلا اهل فضولی هم نیست خیلی خانم محترمیه

خیلی اشتباهه یجا زندگی کردن

منم اولش خواستم ملاحظه همسرم رو کنم اول زندگی تو فشار نباشه

گفتم چند سال زندگی میکنم

ولی از وقتی از دیشب گفته نمیخاد دربیاد خیلی نگران آینده امم