2777
2789
اگر قصد داری دومی بیاری الان سن خوبیه..من بچه اولم دوسال و هشت ماه بود دومی رو باردار شدم..با تک فرز ...

هممون همینو میخوایم..ولی خوب سرنوشت احازه نمیده..الان من خواهر ندارم به هوای دختر دومی هم پسر شد..حالا مجبورم سومی رو هم بیارم اگه هم جنس خودم نداشته باشم دق میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هممون همینو میخوایم..ولی خوب سرنوشت احازه نمیده..الان من خواهر ندارم به هوای دختر دومی هم پسر شد..حا ...

ای قربونت بشم لطفا رو این تست نخ و سوزن ابن سینا نرو که 4تا پسر تو دامنت گذاشته😉 به من که اساسی دروغ گفته😂 فکر نکنی بلد نیستم بگیرم یا اشتباه گرفتما آقا عینااااا درستم گرفتم و هربار یک جواب و در نهایت دقیقا برعکسش اتفاق افتاد😍 بسیار سرکاری باحالیه

مطمئنم اشتباه گرفتی...شما و شوهرت باید عینا شکل هم در بیاد

باور کن درست درست گرفتم من قبل جنسیت بفهمم تمااام راهها امتحان کردم یه جورهای مو سفید کردم تو این راههای تعیین جنسیت مثل نخ و سوزن و ... نگاه منم قبل خودم اینقدر بهش مطمئن بودم که هرتاپیک میدیدم میگفتم حتما اشتباه گرفته ولی نه اینم خراب ازاب در اومد من یه دکتر طب سنتی بود تو تل گرام واسم فرستادن روشش واضح و صحیح گفته که انجام دادم رودست چپم بدون اینکه طلا و هیچ فلزی دورم باشه نگه میدارم دخترم رو درست نشون میده بعد چند دور گرد میزنه و بعد چنان واضح و محکم به سمت ارنج و انگشتهای دست میره که پسر درشتی نشون میده😂(فعلا که یه سنو خلاف این گفته) دوباره چند دور گرد میزنه باز میره سمت پسر. یعنی یه دختر دوتا پسر بعدم وایمیسته رو دست شوهرمم همینه .ولی دیگه خواست خدا اینطوریهاست دیگه 

به نظرتون با آی یو آی میشه دختر دار شد

ای یو ای درصد دختردار شدن توش بیشتره ولی قطعی که نیست اما بنظرم یه دکتر خوب و باتجربه پیدا کن و باهاش مشورت کن لامصب این مبحث جنسیت خیلی چیز پیچیده ایی هست فقط اصلا به رژیم و تخمک گذاری و ... اعتماد نکن و یه راه اساسی پیش بگیر .مادری که سختی بچه سوم به جون بخره یعنی واقعا دلش اون جنسیت مدنظرش میخواد واقعا از خدا میخوام به آرزوت برسی🙏