2777
2789

میشه تو این یکی مثل قبلی بی اشتها نباشم وحالت تهوع نداشته باشم میترسم نتونم به دخترم برسم گناه داره

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما منم تک فرزندم بخدا در نق بچه ظلمه پدر ومادر بخاطر آسایش خودشون یه دونه بیارن

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

سه تا خیلیم خوبه منو شوهرم طرفدارسه تا بچه ایم.

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

من سه تا دارم سختی داره ولی برا آینده بچها خوبه .....اگر خونه بزرگ داری...پول داری تا نیازهاشون برطرف کنی عالیه.....راستی تربیت بچها مهمه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

شرایطش داری بیار شرایط فقط مالی نیست حال و روحی مادر و پدر و پذیرش دو فرزند قبلی و آماده کردن آنها به نسبت فاصله سنی هاشون 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من واسه دومی موندم چیکارکنم الان بیارم یا زوده؟دخترم دوماه دیگه سه ساله میشه

اگر قصد داری دومی بیاری الان سن خوبیه..من بچه اولم دوسال و هشت ماه بود دومی رو باردار شدم..با تک فرزندی مخالفم ولی بیشتر از دوتا هم نمیخوام

🤔

من شرایطش ندارم اوایل 4 تا دوست داشتم ولی به دلیلی دیگه باید به همین یکی برسم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊