2777
2789

جواب سوالت نیست ولی

پیش کی عمل کردی عزیزم؟ و کدوم شهر

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا یه هفته که استراحت مطلق.تا یه ماه باز باید حسابی مراقب باشی.چیزای سنگین بلند نکنی که نوک بینی افتاده نشه.فلفل و نمک زیاد نخوری که ورم بیشتر نشه.غذاهای گاز زدنی مثل ساندویج بزرگ یا سیب کامل و یهو نخوری بهش فشار بیاد.میخندی لپات و بگیر که به بینیت فشار نیاد.سرتو زیاد پایین نگیر.تا یه مدتم به پهلو نباید خوابید

مشکلی پیش نیومد؟شماهم اولش ورم داشت؟

نه بابا من سرمم پایین میاوردم درس میخوندم عمه میگفتن وای چرا سرت میاری پایین چقدر راحتی چقدر زود چسبت برداشتی اتفاقا بینیم از همه اونایی رعايت کردن قشنگ تر شد 

تهران بابک محی

راضی بودی شما ؟ فانتزی عمل کردی یا طبیعی یا نیمه فانتزی ؟ و اینکه بینیت گوشتی بود یا استخوانی ؟

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

تا یه هفته که استراحت مطلق.تا یه ماه باز باید حسابی مراقب باشی.چیزای سنگین بلند نکنی که نوک بینی افت ...

مرسی عزیزم 

یکم نگران شدم من از روز اولش حرف زدم ولی نه زیاد اونم با صدای اروم دیگ بلند شدم از جام تکون خوردم ولی سرمو پایین ننداختم یکمم خندیدم از امروز ک روز پنجمه 

بد نمیشه؟

راضی بودی شما ؟ فانتزی عمل کردی یا طبیعی یا نیمه فانتزی ؟ و اینکه بینیت گوشتی بود یا استخوانی ؟

من پنج روزه عمل کردم فعلا اتل اینا داره و مشخص نیست خیلیم ورم کرده نمی دونم چطچری شده

گفتم نیمه فانتزی عمل کنه برام 

گوشتی بود

مرسی عزیزم یکم نگران شدم من از روز اولش حرف زدم ولی نه زیاد اونم با صدای اروم دیگ بلند شدم از جام تک ...

نه دیگه زیاد حساس نشو با اینا چیزی نمیشه.اب کرفس.اب هویج.اناناس هم زیاد بخور زودتر خوب میشه