مونلا مدیر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 333 عنوان بعد عمل بینی | مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 21 پست بعد عمل تا چ حد رعایت کردین؟من ۵ روزه عمل کردم حرف میزنم راه میرم تا حدی میخندم عادی غذا میخورم بد نمیشه؟از روز اولم اینطوری بودم تقریبا 1403/05/13 | 20:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیلییی عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 557 من پنج روزه عمل کردم فعلا اتل اینا داره و مشخص نیست خیلیم ورم کرده نمی دونم چطچری شدهگفتم نیمه فانتز ... هزینش چقدر شد ؟میشه هروقت باز کردی بینیت رو، همینجا ریپلایم کنی و بگی راضی هستی یا نه؟ و درباره تنفست هم بگو که مشکل داره یا نه ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️
مونلا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 333 هزینش چقدر شد ؟میشه هروقت باز کردی بینیت رو، همینجا ریپلایم کنی و بگی راضی هستی یا نه؟ و درباره تنفس ... هزینه عمل ۵۰ شد چشم حتما
امیلییی عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 557 هزینه عمل ۵۰ شد چشم حتما ممنونم عزیزم 🌼 ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️
mmarry عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1981 سلام عزیزم تو یکی از تاپیکات دیدم راجب پزشکی زاگرس تاپیک زده بودی اطلاعی ازش پیدا کردی اگه پیدا کردی میشه بگی
mmarry عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1981 سلام عزیزم تو یکی از تاپیکات دیدم درمورد دانشگاه زاگرس تاپیک زدی اطلاعی پیدا کردی ازش میشه اگ اطلاعی داری بگی بهم
مونلا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 333 سلام عزیزم تو یکی از تاپیکات دیدم راجب پزشکی زاگرس تاپیک زده بودی اطلاعی ازش پیدا کردی اگه پیدا کر ... سلام عزیزم نه متاسفانه چیزی پیدا نکردمشماهم چیزی درمودش شنیدین؟