2777
2789
عنوان

جوش روی واژن

308 بازدید | 31 پست

خانم ها لطفا نترسونین

ی جوش  بالای واژن تقریبا زیر شکمم زدم پریودیم تازه خوب شده مجرد هستم ولی رابطه داشتم 

ولی شبیه به چیزی نیست تازه الان ک با ژیلت شیو کردم متوجهش شدم ولی بنظرم قبلا نبوده

میتونین بگین چیه؟

سرش سفیده؟

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرش سفیده؟

یا اینکه درد میکنه؟

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
زگیل نباشه برو چک‌کن حتمانمیترسونیم ک احتمالات

یعنی ممکنه زگیل باشه

اخه تو گوگل که زدم زگیل اصن اینشکلی نیست

تاپیک های اینشکلی رو که دیدم دیدم دختر بیچاره رو خیلی ترسونده بودن ک زگیله ترس افتاده تو جونم

یعنی ممکنه زگیل باشهاخه تو گوگل که زدم زگیل اصن اینشکلی نیستتاپیک های اینشکلی رو که دیدم دیدم دختر ب ...

بحث ترسوندن نیست خوب ممکن باشه دیگ 

مخصوصا ک شریک جنسیت همسرت نیست 

برو‌دکتر انشالله ک زگیل نیست

بحث ترسوندن نیست خوب ممکن باشه دیگ مخصوصا ک شریک جنسیت همسرت نیست برو‌دکتر انشالله ک زگیل نیست

سنم کمه(نپرس چند سالمه لطفا)

برم دکتر چیزی نمیگه یا والد نمیخواد؟