2777
2789

میخام ژله درست کنم  میوه میخام بریزم موز و توت فرنگی و پرتقال میوه ژله رنگ شیر داشته باشه راهنمایی کنین برای بیست نفر میخام درس کنم

باید با ژله آلوورائه و بستنی درست کنی

ژله خورده شیشه رو سرچ کن

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پودر ژلاتین رو تو شیر حل کن.

کف قالب هارو هم میوه بچین بریز روش

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

پس چه میوه هایی خوبه

انگور .شلیل و هلو که زیاد نرم نباشه .توت فرنگی .

دستور ژله خورده شیشه رو سرچ کن بجای انواع ژله توش میوه بریز ببین خوب میشه یا نه 

احتمالا ته نشین بشه 

امتحان کن قبل مهمونی که خراب نشه 

اگه دیدی ته‌نشین میشه یه لایه ژله بریز یه مدل میوه بریز بعد بذار یخچال ببنده دوباره ژله بریز با یه مدل میوه دیگه به ترتیب ادامه بده 

ببین خوب میشه یا نه

اول اینکه میوه های اسیدی مث کیوی و پرتقال بریری تو ژله دیگه نمیبنده

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

انگور .شلیل و هلو که زیاد نرم نباشه .توت فرنگی .دستور ژله خورده شیشه رو سرچ کن بجای انواع ژله توش می ...

ببین مثلا لایه اول میخام سفید شیری باشه لایه بعدی با موز باشه تموم باید چیکارکنم  برای بیست نفر چند تا پودر ژله لازمه  و باید لایه اول بزارم ببنده بعد یکی دیگه قاطی کنم

انگور .شلیل و هلو که زیاد نرم نباشه .توت فرنگی .دستور ژله خورده شیشه رو سرچ کن بجای انواع ژله توش می ...

وقتی ژله رو با  یک لیوان شیر داغ حل کردم  بزارم نصف ظرف ببنده و لایه بعدی و میخام زرد باشه موز خورد کنم بزارم ژله بریز روش میگم ژله هارو بزارم سرد بشه یا همونجوری بریزم کف ظرف هم چرب کنم حتما که برگرده؟

ببین مثلا لایه اول میخام سفید شیری باشه لایه بعدی با موز باشه تموم باید چیکارکنم برای بیست نفر چند ...

اها میخوای فقط لایه اول سفید باشه؟

ژله الوورا رو با بستنی یا شیر قاطی کن یعنی اولش که پودر ژله رو حل میکنی تو آب‌جوش بذار از داعی بیفته بعد به جای آب سرد بستنی بریز یا شیر .فقط مواظب باش که زیاد سرد و گرم نباشه که ببره

برای لایه های بعدی که میخوای شفاف باشه و میوه مشخص باشه فقط ژله آلوورا با میوه 

اها میخوای فقط لایه اول سفید باشه؟ژله الوورا رو با بستنی یا شیر قاطی کن یعنی اولش که پودر ژله رو حل ...

ببین عزیزم لایه اولی ژله رو با یک ایوان ابجوش حل کردم بزارم خوب سرد بشه بعد شیر سرد یک لیوان بریزم لایه بعدی میخام  زرد شفاف باشه اونو با دو لیوان آب جوش حل کنم سرد که شد  میوه رو روی لایه اولی که بشته بریزم و و مواد لایه بعدی؟