2777
2789

چندین بار به شوخی گفته برگردم عقب اصلا ازدواج نمیکنم یا اینکه ازش خواستم بریم بیرون بهم به شوخی گفته آویزون خودت برو دیگه دوساله گواهی نامه دارم ولی از رانندگی میترسم رانندگی نمیکنم    احساس میکنم حرف دلشه میزنه به شوخی از دیروزم مریض شده همش بیرون روی داره منم حالم امروز بد شد و معده درد گرفتم و عرق میکنم رو تخت دراز کشیده بود گوشی دستش بود منم رفتم کنارش گوشی گرفتم‌ دستم‌ یعنی یا پشتش بهم بود یا طاق باز بود موقعی هم که طاق باز بود دستش رو پیشونیش بود که نگاهش رو به کم کنه منم بلند شدم رفتم من من حساس شدم یا درست فکر میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظره من+ ادما حتی تو‌متاهلی هم‌نیاز به تنهایی دارن یوقتا و شاید حوصله همو نداشته باشن که طبیعیه روزمرشون داره باهم میگذره کسل کننده میشه یوقتا براشون و باید توام برای خودت وقت بزاری ، رانندگیتو برو کلاس باز ی دوسه جلسه مسلط شی و منتیم روت نباشه، و اینکه اگه فقط این دوتامورده که حساسیت بازم خودت بهتر رو رفتارا و اخلاقیات همسرت تسلط داری شاید واقعا دلخوره یا مشغله کاری زیادی داره و..

+خدایاشکرت🤍