2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 61 پست
رفتار عجیبی شوهرت نشون داده. دنبال علتش بگرد اول.  به نظرم به مادرت بگو که با مادرشوهرت حرف ب ...

اونااصلاب حرف کسی گوش نمیدن حرف حرف خودشونه فقط حالاچ غلط چ درس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم من ناپیکاتونو خوندن قبل لطفا سعی کن تا نتوانستی رفتار همسرت رو درست کنی زیر یک سقف نری چون اصلا خانواده نرمال به نظر نمیان

رفتاراشون مخصوصا رفتارهای شوهرت بسیار آزار دهنده تر خواهد بود بعد ازدواج پس مراقب باش

یا رب الحُسَین بِحقِ الحُسَین اِشفِ صَدرَ الحُسَین بِظهورِالحُجَه

واااا تو رو دعوت نکردن و بعدشم بهت گفته خانواده ام رو بیشتر دوست دارم؟! خب این خیلی قابل تامله...

اگه مشکل جدی قبلی نداشتی و تاحالا به خانواده اش بی احترامی نکردی، این رفتارشون خیلی زشت بوده. اصلا کوتاه نیا. اجازه نده این کارا بشه عادتشون

نفوس حق النفس میدهند...
همش میگی نمیشه سخته نمیتونم پس نمیخای تغییری ایجاد کنی؟ باید یا تغییر بدی یا تغییر کنی یا درنهایت ...

😔😔😔فعلامنتظرمشاورم ببینم چی میشع جداشدن سخته ولی اگ ادامه بدن بایدجداشم چون تحمل این جورزندگیوندارم

😔😔😔

عزیزم حق داری ناراحت باشی ولی یه حرکتی بکن مخصوصا اگه روحیه ات حساسه، بعدا خدایی نکرده خیلی اذیت میشی اگه اولویت همسرت نباشی

با احترام ولی قاطع، جلوی این رفتارا رو بگیر

نفوس حق النفس میدهند...
😔چیکاکنم

اول مطمئن بشو همسرت واقعا خانواده اش رو اولویت میده یا فقط از روی لجبازی یا عصبانیت اون حرفو زده بعدشم اگه میشه از طریق خانواده ات اقدام کن. بگو پدرمادرت با پدرمادرش صحبت کنن

اگه قبلا به خانواده اش توهین نکردی و مثلا با مادرشوهرت دهن به دهن نذاشتی، الان واسه اعتراض کردن کاملا حق به جانبی

نفوس حق النفس میدهند...
اول مطمئن بشو همسرت واقعا خانواده اش رو اولویت میده یا فقط از روی لجبازی یا عصبانیت اون حرفو زده بعد ...

دوستم خانوادن چندبارحرف زدن امافایده ندارن خیلی خودخواهن حرف حرف خودشونه فقط اشتباهاشونوقبول ندارن اصلاب هیچ عنوان