2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 61 پست
نمیتونم ازش دلخورم 😔😔مثلامی۷استم جشن بگیرم براش باکاراش فهمیدم ارزش خانوادش خیلی بیشترازمن اوناروب ...

بنظرم نیمه پر لیوانو ببین شاید خواستن جمع خونوادگی باشن فقط، شما تولد میگرفتی خونواده همسرتو دعوت میکردی؟

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم نیمه پر لیوانو ببین شاید خواستن جمع خونوادگی باشن فقط، شما تولد میگرفتی خونواده همسرتو دعوت می ...

بله قراربودجشن بگیرم دعوت کنم امانشدجشن بگیریم بعدش ینی من بینشون اضافم؟

خب چرا باهاش حرف نمیزنی چرا مشاور نمیرین چرا نمیگی توقع داری حمایت بشی؟

رفتم مشاوردارم ادامه میدم این چندروزکلی مشکل داشتم نشدبرم موندچندوقت دیگه جلسه دومم هس همسرمم نمیره تنهایی میرم

منم سال دوم عقدمون آبله مرغون گرفتم تو سیزده به در نتونستیم بریم بیرون ولی شوهرمم نکرد بیاد خونه ما .ما هم همسایه بودیم تازه راهمونم دور نبود هنوزم که هنوزه بعد از ده سال که از اون موضوع گذشته نتونستم فراموش کنم ولی خدا رو شکر زندگیم خیلی خوبه اینا میگذره خودتو ناراحت نکن ولی هنوزم دیر نیست روی شوهرت و خانوادش بیشتر فکر کن که خدا نکرده بعد از عروسیت دچار مشکل نشی

تمام زندگیم همسرم😘😘😘😘
چندروزدیگم سالگرددعقدمونه😔😔میدونم عین خیالش نیس اصلا

ولی شوهر من یادش بود خانوادش مهمونی گرفتن نذاشتن با هم باشیم .دوست ندارم دیگه مراسمامونو پیششون بگم که یادشون باشه

بله قراربودجشن بگیرم دعوت کنم امانشدجشن بگیریم بعدش ینی من بینشون اضافم؟

وقتی اختلاف دارید متاسفانه بله مزاحمید چون پیش شما معذب هستن. بنظرم به همسرت بگو من دوست داشتم خوشحالت کنم ولی برام مهمه خودت کجا شادتر هستی و هدیه شو بده، هیچ آدم نرمالی همسرشو به خونوادش ترجیح نمیده فقط با سیاست میتونی اختلاف ها رو رفع کنی و زندگی تو در اختیار بگیری

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

من شوهریو میکشم یبار بدون من رفت با خونوادش گردش همچین ادبش کردم 

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
رفتم مشاوردارم ادامه میدم این چندروزکلی مشکل داشتم نشدبرم موندچندوقت دیگه جلسه دومم هس همسرمم نمیره ...

🙁ادامه بده عزیزم درست میشه فقط سعی کن قانعش کنی و بفهمه باید حمایتت کنه

عزیزم غصه نخور

منم تجربه کردم این حسو

منم ۶ماه بعداز عقدم تولد همسرم بود مسافرتم نبودم

خونه بودم فقط یکم منو شوهرم ناراحت بودیم ازهم و با خانوادش خیلیم خوب بودم

ولی خواهراش و مادرش براش کیک گرفتن و منو دعوت نکردن و بعداز جشن شوهرم اومد دنبالم رفتیم خونشون فقط عکساشو دیدم هیچیم نگفتم

الان بعداز۳سال ک یادم میاد جیگرم سوخت😢😢😢

میشه یه صلوات برا حل مشکلاتم بفرستی☺

رفتار عجیبی شوهرت نشون داده.

دنبال علتش بگرد اول. 

به نظرم به مادرت بگو که با مادرشوهرت حرف بزنه چرا دخترشو تولد شوهرش دعوت نکردن؟

یا اگه خودت میتونی صحبت کن. 

بشینی همینجوری هیچی حل نمیشه.

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!
ماهم ی خیابون فاصله داریم دورنیستیم

اصلااز دست  شوهرت ناراحت نباش .باید از دست اون مادرشوهر بیفکر ناراحت باشی که این کارو باهات کرده احتمالا اونم مونده لای منگنه نباید زود قضاوت کنی شاید اونا نزاشتن که دعوتت کنه.ولی تو هم عین خیالت نباشه پیش خانواده شوهر چون اونام قصد همین کارو دارن که حرصت بدن

تمام زندگیم همسرم😘😘😘😘