2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این نظر شخصی منه خوب حالا من نمی‌خوام شما ناراحت بشین یا به خودتون بگیرین وقتی شما با یکی وارد رابطه میشین

باید اول اینو یاد بگیریم که وابسته نشیم یعنی در واقع اینکه شما بخواین سریع وابسته چت زنگ یا پیام طرف مقابلتون باشین اشتباهه اول باید رو پای خودت وایسادنو یاد بگیری ما گاهی اوقات عزیزترین فردمونو ممکنه از دست بدیم بلد نباشیم خودمونو خوشحال نگه داریم یا خوشبخت زندگی کنیم هیچ فایده‌ای

به نظر من که شما بخواین با نبود کسی به خودتون آسیب بزنین آدم ضعیفی هستین سعی کن خودت بتونی خودتو خوشحال نگه داشته باشی حالا با یه رفتار با یه کار با یه هدیه برای خودت اینکه بتونی خودتو خوشحال کنی

من نمی‌دونم شما چند وقته وارد رابطه با ایشون شدین ولی این نشون میده که شما الان وابسته‌اید یعنی طرف مقابل شما یه روزی انقدر بوده و شما را تامین کرده شما اینجوری بهش تکیه کردین انقدر زنگ زده انقدر پیام داده انقدر چت کرده که شما رو به خودش وابسته کنه

به نظر من شما قبل اینکه طرف مقابلتو بشناسی باید احساسات خودتو کنترل کنی یعنی اینکه وابسته نشی اخلاقی رفتاری شخصیتی

شما هم الان وابسته زنگش شدین یعنی اگه ایشون به شما زنگ بزنه و چند دقیقه‌ای با شما وقت می‌گذرونه شما خوشحال می‌شیم و این خیلی بده اینکه شما حالتون یا خوشحالی‌تون یا خوب بودن زندگیتون به یه نفر بستگی داشته باشه

شما باید ایشونو خوب می‌شناختین مثلاً ۱۳ روز به شما یهو زنگ نزنه حالا به هر دلیلی کاری سربازی خانوادگی مشکلات هرچی ایا برات قابل تحمله?

از حرف‌های شما مشخصه که نمی‌تونین تحمل کنین ناراحت میشین گریه می‌کنین

اولین اشتباه شما این بود که طرفو خوب نشناختی دومی که احساسات خودتو کنترل نکردی اشکال نداره درس بگیر ولی الان نذار حالت به یک زنگ بستگی داشته باشه خودت باش حال خودتو خوب کن