2777
2789

عزیزم نگران نباش دماغ شکسته کبود نمیشه

عشق یعنی صدساله دیگه م بهش حسی که داری توی دلت جوونه                                                       عشق یعنی همه بفهمن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه

خواهرزاده م دماغش شکسته بود عمل کرد اصلا کبودی نداشت ولی خودم زیبایی عمل کردم خیلی کم زیر یه چشمم کبود شد

عشق یعنی صدساله دیگه م بهش حسی که داری توی دلت جوونه                                                       عشق یعنی همه بفهمن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من زیبایی عمل کردم اصلا کبودی نداشتم کلا دست دکتره خوب بود کسی کبود نمیشد ولی تخت بغلیم تو نیم ساعت صورتش شد ذغال 

شیران زنند دم بر زمین پیش یل ام البنین علوم سیاسی🎓
برا عمل زیبایی میگم شنیدم خیلی کبودی و ورم داره

فکرنکنم واسه بچه دوساله عمل زیبایی انجام بدن

برا عمل زیبایی میگم شنیدم خیلی کبودی و ورم داره

من سال ۸۶ عمل زیبایی کردم خیلی کبود شد صورتم و ورم داشت.اما الان دیگه فقط زیر بینی رو باز میکنن و مرتب یخ میذلرن و دیگه به اون صورت کبود نمیشه..بازم همه چی بستگی ب دکترت داره که ماهر باشه یا نه

من اگه یخ میزاشتم اصلا کبود نمیشد نتونستم سرمای یخ رو تحمل کنم

بستكي به نوع بوستتون داره من خيلي ورم كردم و كل سفيدي جشام قرمز بود تا ١ ماه زير جشام كبود كبود ولي دوستم بيش دكتر خودم عمل كرد انكار نه انكار بعضيا خيلي خوش عملا

مـا بچّـه بــودیــم ني ني سايت نبود که ....   اینجـاهـا ه مش بیـابـون بود    
خودم میخام انجام بدم نگرانم از قیافم بترسه

الهی عزیزم ببخشید اشتباه متوجه شدم.دماغتون اگه استخونی باشه یه خرده کبود میشه ولی اگه یخ بزارین کبود نمیشه اناناس هم فراموش نشه هم ورم رو کم میکنه هم تو بهبود کبودی کمک میکنه