2789
عنوان

علی مسلمینی

1775 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

کسی با آقای مسلمینی مشاور داشته یا کسی میشناسه ؟ 

میخوام مشاور انتخاب رشته بگیرم ولی نمیتونم اعتماد کنم و کسی روهم نمیشناسم میشه کمکم کنید لطفا

سلام . من باهاش انتخاب رشته رو برداشتم . همش تبلیغه !

قبل از این که ثبت نامم رو قطعی کنم یک جوری امیدوارت می کنن که آره تو اگه تراز کنکورت بد باشه و نمره امتحان نهایی هم بد باشه باز هم امکانش هست که جای خوب یا رشته خوب قبول بشی ! رویا فروشی می کنن

من رتبه ام بالای ۱۰ هزار شد . تو همایششون ویدیو هایی نشون میدادن از افرادی که رتبشون خیلی از من بالا تر بود ولی با تکنیک های انتخاب رشته مسلمینی جای خوب یا رشته خوب قبول شدن . من هم به این امید که با تکنیک های این ها جای خوب قبول بشم با این آقا انتخاب رشته ام رو برداشتم .

ولی جای خوبی قبول نشدم . تو قراردادشان هم بند هایی آوردن که همه مسئولیت رو از روی دوش خودشون بر میدارن . بعد از انتخاب رشته هم می گن که ۷۰ درصد تکنیک های ما تازه شروع میشه از این به بعد . اون هم خودت باید پیگیر باشی . همه کار ها با خودته . 

در کل همش تبلیغه . فریب این تبلیغات رو نخور  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام . من باهاش انتخاب رشته رو برداشتم . همش تبلیغه !قبل از این که ثبت نامم رو قطعی کنم یک جوری امید ...

سلام

خب همه جا اینجوریه، بعدم این طبیعی هست که هیچوقت همه راضی نیستن! 

الان مثلا شما راضی نیستی، ولی من راضیم، پس نمیشه گفت که خوب نیست و باهاش مشاوره برندارن

تو پیجشون رو هم نگاه کنید افراد دیگه ای هم هستن که راضی بودن @alimoslemini

سلام عزیزم 

به نظر من که خوبه، برا من خوب بود، ازشون راضی بودم

من کلی ازشون سوال پرسیدم و همه چیز رو بررسی کردم بعد باهاشون قرارداد بستم

همه چیز دقیقا طبق چیزایی بود که گفتن، همونطوری پیش رفت و من دانشجو شدم😁

من که میگم خوب بود و راضیم

سلامخب همه جا اینجوریه، بعدم این طبیعی هست که هیچوقت همه راضی نیستن! الان مثلا شما راضی نیستی، ولی م ...

همین که داری ازشون تبلیغ می کنی نشون میده از تیم خودشون هستی😁

مگرنه تبلیغ پیجشون رو نمی کردی 

همین که داری ازشون تبلیغ می کنی نشون میده از تیم خودشون هستی😁مگرنه تبلیغ پیجشون رو نمی کردی

پس توام که ازشون بد میگی تو تیم رقیبشون هستی😂

من فقط تجربمو گفتم که خوب بود ، و به حرفاشون عمل کردن و برام رتبه سازی کردن

عزیزم این اشتباهو نکن،پنج تومن الکی نریز دور

بهت استرس میدن و نگرانت میکنن که مجبور شی باهاشون قرارداد ببندی

به چیزایی که میگن عمل نمیکنن،واسه هرچیزی هزینه میگیرن و قبل اینکه بهتو لیستو بدن اول باید تو یه کاغذ امضا کنی راضی بودی!

اصلا اینکارو نکن،هیچکس نمیتونه هیچ جادویی تو رشته اوردنت بکنه،همش بستگی به رتبه ات داره و اینا همش تبلیغه

پولتو دور نریز،روز انتخاب رشته میفهمی چه کار راحت و اسونی بوده 

یه متن کامل دربارش نوشتم تو اکانتم

ولی درنهایت نه این اقا و گروهش نه هیچ مشاور و گروه دیگه ای نمیتونن کار خاصی برات بکنن با گرفتن پولای کلان

سال پیش از من ۵ تومن گرفتن امسال خدامیدونه

بعضی افراد مشاور نما خانواده من رو فریب دادن خانواده نگذاشت من با ایشون انتخاب رشته کنم

کسی که ۱۸ سال پراید تعمیر کنه (بعضی مشاورین پرمدعا) معلومه هیچی از گیربکس مرسدس سر در نمیاره

یه دروغ بزرگ رو اینقد میگن خودشون باورشون میشه

من با رتبه ای که آوردم شانس داروسازی داشتم ولی خانواده و مشاورین الکی گنده گو مسخره میکردن میگفتن تو پرستاری هم نمیاری