زن نداشت رفیق باز بود دختر باز بود عیب نداشت اون موقع هم حرص میداد ولی زن گرفته بدتر شده خانواده مو خیلی حرص میده دیروز از ظهر هیچ کدوم جواب زنگ نمیدادن نه خودش نه زنش نه مادر زنش نه برادر زناش مامان بابام انقدر فکر و خیال کردن تا جهار صبح که پدرشون در اومد بعد برادرم گفته بود خاله ی زنم حالش بد بود بیمارستان بودیم خب کثافت خبر بده چرا جو گیر میشی برای خاله زنت اصلا خالش بمیره به درک تو یه پیام بده پدر مادرت و از نگرانی در بیار داداشم و کلا کشوندن سمت خودشون اصلا مهم نیست همیشه خوششون باشه فقط چرا پدر مادر تو از یاد بردی مگه هرکس زن گرفت شوهر کرد باید پدر مادرش و از یاد ببره ؟ یکساله عقد کردن هفته ای یه وعده به زور میاد خونه پدر مادرم کلا جمع کرده رفته اونجا شده برده ی اونا. تو جمع جوگیر میشه حرف گنده میزنه بی دلیل به من و مامانم جلو زنش که چی مثلا ؟ اون بخنده؟ امیدوارم بمیره چون بمیره یه بار اذیت میشیم نه هر روز هرشب دیشب از نگرانی نمیدونستیم چکار کنیم امیدوارم خدا یه روزی یه جایی یه جوری منتظر شون بزاره که نفهمن از کجا خوردن چون بی دلیل دارن اذیت میکنن
حق میدم نگران بشید اما لازم نیست برای یه تلفن جواب ندادن به عالم و ادم زنگ بزنید
خوشحال باشید که با زنش خوبه شما هم راحت شدید
زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب انقدرزنگ نزنید بهش هرکس که لایق احترامه احترام بذارید محل سگ ندید بهش شما راحت اونم راحت بعضی مرداشعور ندارن یه گروه میشن نوکر زن یه گروه نوکر مادر حد وسط نمیگیرن