2777
2789
عنوان

بعضی مردا چرا انقدر بی وجدان شدن

269 بازدید | 9 پست

تو همین نی نی سایت یه کاربر خانم نوشته بود با یه پسره چندین ماه اشنا شده بودن یارو ننه باباشم فرستاده بود خواستگاری حتی ، دیگه همه قدار مدارای عقد و عروسی هم گذاشته بودن که یهو اقا پسر میزنه زیر همه چی و برمیگرده به یه خانم مطلقه که تو گذشته ش باهاش رابطه داشته

آبروی دختر جلوی خانواده و فک فامیل میره چون تقریبا همه چی جدی شده بوده 

این دقیقا قضیه کنه فقط فامیل نمیدونستن چون تو دوره آشنایی بودیم 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرف بعد چندین سال میره خیانت میکنه و بی تعهد میشه 

میخوای به تعهدی بسنده شه که هنوز کامل شکل نگرفته؟

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
وا ابروی خودشم که میرفت چرا این کارو کرد؟ واقعا براش متاسفم بیماری روانی داره

خودش که بی آبروعه دو عالمه خاک برسرش کنن

نمیدونم والا چرا بعضی مردا انقدر روانین تکلیفشونم با خودشون مشخص نیست . دختر بپبخت که به زور نیاوردتش خواستگاری .خود تن لشش اومد و اخرم اینجوری کرد

بعضی؟ ن عزیزم همه مردا همینن، دیگ از آنجلینا جولی ک خوشگلتر و جذاب تر نداریم، بابا اونم خیانت دید، اونم طرد شد، بنظزم ما خانوما اگ باور کنیم ک مردا توی خیانت ذات حیوانی دارن خیلی راحت خودمونو نجات میدیم، و دیر پیر میشیم بهتر زندگی می‌کنیم، در آخر خیانت ی مرد رو ابرو ریزی خودمون نمیدونیم چون کارایی ک بقیه میکنن اختیارش دست ما نیس

همسایه ما هم همین کارو کرد منتهی اونها ازدواج کرده بودن و آخرش زنشو بخاطر یه خانم مطلقه ول کرد و بعد ...

خدایا خودت بهمون رحم کن 

اخه چقدر اشغال پست فطرتن که با اعصاب و روان دختر مردم بازی میکنن 

اخه تو که دلت پیش کسی دیگه س غلط میکنی وقت و جوونی و احساس یکی دیگه رو به بازی میگیری

امیدوارم اون دختر اونقدر خوشبخت بشه که اصلا یادش نیاد همچین آدمی تو زندگیش بوده

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

این دقیقا قضیه کنه فقط فامیل نمیدونستن چون تو دوره آشنایی بودیم

عزیزم چی کشیدی تو

خدا لعنت کنه اینجور ادمای بی وجدان رذل پست فطرت رو

هنوز درگیر یکی دیگه س غلط میکنه میره سراغ یکی دیگه و با روح و روانش و وقت و عمرش بازی میکنه