2777
2789
عنوان

كي مقصرِ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 42 پست

خیلی مردا وقتی عادی برخورد کنی ب اشتباشون پی میبرن.البته من از ابن شانسا ندارم معمولا

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم واقعا همينطور منم دوست دارم كنارش بشينم چايي بخورم پيشش باشم  اما وقتي از راه رسيده نرسي ...

ی روز شما برو سر کار ...

از ساعت ۷ تا ۱۱....

مردا هم نیاز دارن به آرامش .اون حجم از مسئولیت که رو دوش اونا هست رو ما نیست ...نمیگم منت کشی یا قهر یا سر و سنگین بودن ...

چون رفتار شما رو من نمیتونم قضاوت کنم عزیزم .ولی زندگیت رو حفظ کن ...انقدر بلده کار باش که ی حرکت کوچیک نتونه بینتون فاصله بندازه ...

حالا هم عادی باش ...اگه واقعا مشکلی ندارین نذار این اتفاقای کوچولو بینتون فاصله بندازه . 

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

ی چیز بگم ...

چرا میگن همسر ...

هم + سر. یعنی وقت خواب پیشش باش ...هم سرش باش  ...اینو تو ی برنامه شنیدم ...

خیلی عادی باش ...

حرف بزن .خونه مرتب باشه ...غذا درست کن.

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

تقصیر کار مهم نیست عزیزرززززم

ازین به بعد بچسب به شوهرت لباساشم فردا میشستی اگر کارمند نیستی 

بچسب بهش میاد خونه گوشیتم ول کن همش چیزای تکراری تو کانال هاست 

بچسب ب اون که واقعیه نه مجازی

ماساژ اب میوه میوه پوست کن براش و ....

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را
اخه اون الان قهره

غذایی که دوست داره درست کنی اونم اشتی میکنه.تو محیط بیرون انقدر حرف از خیانت پره.شاید اونم ترسیده خواسته امتحانت کنه اومده گوشیتو گرفته .من جای تو باشم باهاش حرف میزنم تو این مورد

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

ﺑﺎ ﺗﻮ ﻗﻬﺮﻡ

ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻤﺖ

ﺍﺧﻢ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ

ﺭﺩ ﮐﻪ ﺷﺪﯼ

ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻼﻣﺘﯿﺖ ﺻﺪﻗﻪ ﻣﯽ ﺩﻫﻢ

ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻤت

ﺩﺭ ﺩﻟﻢ ﻗﺮﺑﺎﻥ ﻗﺪﻡ ﻫﺎﯾﺖ ﻣﯿﺮﻭﻡ !

اين خوبه براش بدم ؟

ﺑﺎ ﺗﻮ ﻗﻬﺮﻡ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻤﺖ ﺍﺧﻢ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺭﺩ ﮐﻪ ﺷﺪﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻼﻣﺘﯿﺖ ﺻﺪﻗﻪ ﻣﯽ ﺩﻫﻢ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻤت ﺩﺭ ﺩﻟﻢ ﻗﺮﺑﺎﻥ ﻗﺪﻡ ﻫﺎﯾ ...

خوووبه

عزیزم بچسب ب شوهرت که اگر کمی بی مهری بی محیتی کنی تو خیاااابون ریخته کسی که بهش محبت کنه 

آفرین دختر گل

بچچچچچسب ب شوووورهرت همه جووووره

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را

به نظر منم بنده خدا خسته بوده. شما هم از صبح رفتی گشت و گذار بعدم که اومدین نرفی سراغش حالشو بپرسی.

من اگه شوهرم دیر بیاد و سریع بره تو رختخواب حتما میرم پیشش، حالشو میپرسم، میگم نمیخوای چیزی برات بیارم قبل خواب بخوری؟ یه کم دلجویی میکنم. اگه کار نداشته باشم میرم پیشش میخوابم، اگرم کار داشته باشم، 5 دقیقه میشینم بعد میام سراغ کارام

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده

ماهرو جان عزیزم خوشحال میشی یا ناراحت به نظرم تو این مورد حق داره  شوهرت 

یعنی چی قهره من نمیرم 

خب شاید واقعا روز سخت وبدی داشته 

شما نباید وقتی خونس گوشیتو تو دست بگیری 

حسابی تحویلش بگیر وقتی میاد 

خیلی سخته تا 11 حالا کار بعدشم باشگاه 

میتونی از همین فرصت استفاده کنی و باهاش صحبت کنی  که بابا منم آدمم تا 11 تنهام فک کردی خوشم میاد یه سره خونه زندگی خودمو ول کنم از سره تنهایی وناچاری میرم دوست دارم یه چند ساعت درروز رو با شوهرم باشم 

منم توجه میخوام درسته داری کار میکنی زحمت میکشی ولی باید خودتو جای منم بذاری وخلاصه هرچی گله داری بازبون خوش و با مهربونی بگو 

به شدت معتقدم سفر لازم نیست ..  آدما رو باید   توی   صف نـذری     شناخت  

عزیزم فقط توقع ناز کشیدن داشته ک تو بری پیشش و خودش لوس کنه این حرفا نمیدونسته تو کار داری اومده دیده زورش اومده آقایونن دیگه بعضی موقع ها اینجوری میشن  

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......