2777
2789
عنوان

كي مقصرِ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 42 پست
وقتي ميخواست بخوابه منم خوابم نميومد 🙁 واقعا حق با اونه ؟

نمیگم ک برو بخواب. برو پیشش دراز بکش بوسش کن تا اون بخوابه. وقتی خابید تو هم میرفتی سراغ کارات. من ادمی نیستم ک طرف مردا رو بگیرم ولی تو این مورد واقعا حق با شوهرت بود

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت کاریش زیاده  کاش یکم مردا اینو درک میکردن که کارشون رو کم کنن😔 شوهر منم دیر میاد  ...

خب چیکارکنن. کار نکنن پول نیارن ک ماها بشون غر میزنیم

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

عزيزم شوهرم تا ١١ كه سر كار نيست 

از اون طرفم اون دير مياد واسه زندگيمون و من وقت نميزاره از من طلبكاره 

من از صبح تا ١١ تنهام 

منم بيشتر شبا ماساژش ميدم

اما ديشب حسش و نداشتم 

و اگه كنارش دراز بكشم دوباره بلند شم از خواب ميپره 

ببین اگه خابتم نمیاد برو ی کم باهاش حرف بزن ی کم کنارش باش تا بخابه،بعد برو ب کارت برس،من گاهی خیلی دلم براشون میسوزه،همش مجبورن کار کنن خدایی😥البته اونم ی کم تند شده ولی حتما خیلی خسته بوده

به نظر من این خیلی طبیعی و معمولیه که زن و شوهر در کنار هم به خواب برن‌مخصوصا همسرت که این همه دیر میرسه خونه انقدر دلتنگش نیستی که لباسا رو بذاری برای بعد و پیشش باشی؟ اصلا لحن بد یا دستوریش رو کار ندارم روی صحبتم با خودته انقدر ازش فاصله گرفتی؟ 

منی که تا الان ندیدمت به این فکر افتادم که حضور فیزیکی همسرت برات بی اهمیت شده قطعا همسرت هم از این بابت ناراحت شده 

فقط دلش خواسته پیشش باشی به نظرم خواسته زیادی نبود 

درسته ادبیاتش ممکنه بد باشه ولی خواسته ش اصلا زیادی نبود

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

منم وقتایی که همسرم میخواد بخوابه 

حتما باید پیشش باشم حتی اگه خوابش نبره

خوابش که برد پا میشم میرم سر کارام

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

من نمیگم شما یا همسرتون مقصرید ...بعضی وقتی لازمه ی ساعتایی که کنار هم هستیم سراغ این فضاهای مجازی نریم...به هر حال شاید بخواین ۲ کلمه حرف بزنید ...توجه زن به نقد و مرد به زن ...تو زندگی مشترک واقعا تاثیرش رو میذاره.شما هم میرفتی دراز میکشیدی کنارش که بدونه درکش میکنی و کنارش در همه شرایط هستی .من خودم وقتی همسرم خونه هست زیاد نمیام اینجا یا ت ل گ رام ...

دوست دارم باهاش بشینم چای بخورم .حرف بزنیم ...

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

گاهی اوقات نباید به دنبال مقصر گشت .اونم مردها که گاهیی نمیتونن همه حرفاشونو بهت بگن.بهش حق بده .پاشو یه شام خوشمزه درست کن بهش پیام بده برای شام که بدونه براش مهمی.خانم ها لطفا این مردها را هم درک کنید .شوهر منم تا 8 شب سر کاره .وقتی میاد انتظار داره همش مثل پروانه دورش باشم بهش خدمات بده.مثلن هندونه بیار.اب بیار .....انگار خودش پا نداره.اما من براش میارم.با وجود اینکه خودم هم شاغلم ویه پسر 2 ساله دارم.باید برای زندگی از خیلی چیزها گذشت کرد

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
من نمیگم شما یا همسرتون مقصرید ...بعضی وقتی لازمه ی ساعتایی که کنار هم هستیم سراغ این فضاهای مجازی ن ...

عزيزم واقعا همينطور منم دوست دارم كنارش بشينم چايي بخورم پيشش باشم 

اما وقتي از راه رسيده نرسيده مياد تو تحت بعدم ميگه چراغ و خاموش گفت 

از اون ورم خودش گفت اگه خوابت نمياد برو تلويزيون ببين

اما من به خاطرش روشن نكردم

هیچ کدوم مقصر نیس.ولی اون نباید دل تورو میشکست.دقیقا این اخلاقو میشناسم.هر کار میکردی ی چیزی بت میگف چون خسته بوده.

شب ک اومد باش خوب باش

صبح ک از جات بلند نشدی تنبیه حرف بدش

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸