2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 152 پست
جمع نمیشه بست همسایه مون خیلی مرد شریف خوبی وقتی میرفت سر کار پسر اون یکی همسایه میرفت تو خونه با زن ...

واقعا حرفتو قبول دارم زندگی همه یکسان نیست شخصیو دیدم که به خاطر خیانت مادرش به پدرش که خیلی هم مرد خوبی بود توی زندگی متاهلیش به مشکل برخورد و شکاک شده بود 

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ یکی بهت خیانت کنه و باهاش کات کنی بری با یکی دیگ

در اصل تو از اون رابطه خارج شدی و این کار خیانت محسوب نمیشه

منظورم اینه ک تلافی نمیشه کرد مگ اینکه تو رابطه بمونی

من نیامده‌ام با تو باشم، من آمده‌ام تو باشم.                            هیزم آتش نمی‌گیرد!آتش می‌شود✨
میگم تعلیق شدن با خروج از اکانت چه فرقی داره همه حقم واسه تو اصن بیا 👏🏼

برا چی فشاری میشی سیسی 😂😑

من عقد نبودمخداروشکر ک نبودم ولی ادم شکاک و بداخلاقی ک دست بزن داره لیاقتش بیش از همین نیست من از سر ...

حرفت درست نیست .خیانت توجیه نداره ها

اگه بد بود جدا میشدی بعد هرکار دوس داشتی میکردی . طلاق واس همین وقتاس دیگه .

شوهر منم یه سال کنارم نبود باید خیانت میکردم؟؟؟ ببخشید به نظرم کسی ک خیانت میکنه خودشو بی ارزش میکنه . 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

اگ یکی بهت خیانت کنه و باهاش کات کنی بری با یکی دیگدر اصل تو از اون رابطه خارج شدی و این کار خیانت م ...

بله ولی به نظرم خیانت ممکنه از شکاکی هم بیاد چون وقتی خیانت ببینی صد درصد روی رابطه بعدی هم تاثیر داره البته همیشه هم اینجوری نیست بیشتر ادما میگن همه مثل هم نیستن

کسایی که ادعا دارن پارتنرشون یا دوست پسرشون بهشون خیانت کرده شما دیگه خواهشا فاز قربانی خیانت برندارین چون تو این روابط پسر هیچ تعهدی نداره و اینا خیانت حساب نمیشه و اصل رابطه خودتون هم از لحاظ شرعی و اخلاقی و وجدانی مشکل داره فقط خیانت زمانی هست که دو نفر ازدواج کرده باشن و یکی با شخص دیگه ای در ارتباط باشه

پاییز را دیدی انهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند

کاری به انتقام ندارم 

ولی خیانت خط قرمز منه 

دیگه چی باید بشه ک ادم طلاق بگیره دقیقا؟ 

اینجا میبینم خیلی راحت کنار میان 

توی شخصیت من نیست 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

حرفت درست نیست .خیانت توجیه نداره هااگه بد بود جدا میشدی بعد هرکار دوس داشتی میکردی . طلاق واس همین ...

توضیح دادم که رهام نمیکرد!اخرشم شکایت کردم ازش از ترس اینکه پرونده واسش درست نشه جدا شد

من از وقتی فهمیدم میخواستم جدا شم ۵ ۶ ماه میومد در خونه فحش و بی ابرویی ک من جدا نشم

ویزیت و مشاوره انلاین زنان بارداری و زایمان