2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 152 پست
من ازدواجم اجباری بود خیانت کردم

بیشتر خیانتا سر ازدواجی بوده که علاقه ای توش نبوده قضاوتتون نمیکنم زندگی شخصی هر فرد برای خودشه و باید برای خودش زندگی کنه نه دیگران🤝🏻🌱

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛
بیشتر خیانتا سر ازدواجی بوده که علاقه ای توش نبوده قضاوتتون نمیکنم زندگی شخصی هر فرد برای خودشه و با ...

💔🖤

مرگ بهتره برام

خیلی خوشحالم از اینکه تو به دنیا اومدی تودنیا فهمید که توانگار نیمه گمشدم‏ی تو ، زندگی خیلی خوبه چون که خدا تورو داده روز تولدم برام فرشتشو فرستاده خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم آورده دنیا یه دونه اون یه دونه پیش منه خدا فرشته هاشو که نمیسپره دست همه تو نمیومدی پیشم من عاشق کی میشدم به خاطر اومدنت یه دنیا ممنون توام خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم❤️😍Amir janm

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من متاهلم صد خودمو برای شوهرم گذاشتم از همههه چیم گذشتم ادب واحتراممو مهمانداریم زبانزده حتی تو دشمن ...

می‌دونستی خیلی قوی ای خدا صبر بده بهت خیلی سخته مامان منم خیانت شد بهش یعنی شب خوابید صب پاشد بابام خودش بهش گفت زن گرفتم ۱۰ سال خونمون جنگ و دعوا همه چیو ول کرد بچه خونه زندگی خودش چسبید ب بابام آخرشم تو سن ۴۷ سالگی آلزایمر زودرس گرفته بخدا حتی نمیتونه یه لیوان آب بردار از یخچال خونش بخوره ب فکر خودت باش فقط ..لق بقیع

من متاهلم صد خودمو برای شوهرم گذاشتم از همههه چیم گذشتم ادب واحتراممو مهمانداریم زبانزده حتی تو دشمن ...

مرد سالم نمیره با زنای خراب شما هم مثل من ادمت اشتباه انتخاب کردی

فدات شم ادم توبی هستی دست بد نفهمی افتادی که قدرتو نمیدونه ولی تا کی رل و نقش بازی میخوای بکنی رهاش کن . خیانت همیشه با مرد متاهل اتفاق نمیفته که الان مجردها هم بهم دیگه خیانت میکنن توی رابطه

😊
دوست منم ب شوهرش خیانت میکرد بعد پسره چندبار مچشو گرفت باز بخاطر بچه بخشید .هرسری پسره گفت جدا بشیم ...

من عقد نبودم

خداروشکر ک نبودم ولی ادم شکاک و بداخلاقی ک دست بزن داره لیاقتش بیش از همین نیست من از سرشم زیادی بودم دیر قهمیدم فقط حفظ ظاهر میکرد منو ببره سر زندگی

ویزیت و مشاوره انلاین زنان بارداری و زایمان
درسته ذات هم خیلی تاثیر داره اما به نظرم فرد خیانت کار خیانت دیدس البته نظر شخصیه

جمع نمیشه بست 

همسایه مون خیلی مرد شریف خوبی 

وقتی میرفت سر کار 

پسر اون یکی همسایه میرفت تو خونه با زنش 

خلاصه پسر کوچک شون متوجه میشه به باباش میگه 

و زنه لو میره خب شوهره بدون هیچ تنش دعوایی از خونه انداختش بیرون طلاق داد 

ولی پسر کوچک چون صحنه خیانت مادر رو دیده 

الان روان سالمی نداره 

گناه این بچه به پا کیه  

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤