2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 152 پست
من متاهلم صد خودمو برای شوهرم گذاشتم از همههه چیم گذشتم ادب واحتراممو مهمانداریم زبانزده حتی تو دشمن ...

سخته واقعا خیانت دیدن 

خیانت وقتی اتفاق می افته که تو خیلی زیادی براش

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰 دل تنگو باید چکارش کرد

انسان ها حس انتقام جویی دارن نتونن هم سر اون طرف خالی کنن نفر بعدیو میشکنن سگو گاز نمیگیرم اما دفاع ...

من مورد ها زیادی دیدم طرفش آدم نجیب پاک 

ولی خودش خیانت کار 

ذات بدی داشته 

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسم نسبت به این موضوع اینه کاربرا دارن ازین تاپیک سواستفاده میکنن

مگه چندتا جاری و چندتا زن عمو میتونن یه داستان مشابه خیانت داشته باشن؟ بهشون هم که میگی میگن خودت حتما اینکاره ای که ناراحت میشی بنظرم تو هم اصلا راجب این تاپیک پر حاشیه سوال نپرس

هیچکس نمیدونه چه بلایی سر من اومد هفتم داداش جوونم نشده بود اون زنیکه حروم زاده باهاش رفته بود خونم ...

میدونی چی بده؟ اینکه وقتی وارد زندگی یه شخص متاهل میشی بااااید قبول کنی که زن داره و سعی کنی ک زندگیشو به هم نزنی اما متاسفانه حسادت خیلی کار ها با ادما میکنه

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛

من ازدواجم اجباری بود 

خیانت کردم 

خیلی خوشحالم از اینکه تو به دنیا اومدی تودنیا فهمید که توانگار نیمه گمشدم‏ی تو ، زندگی خیلی خوبه چون که خدا تورو داده روز تولدم برام فرشتشو فرستاده خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم آورده دنیا یه دونه اون یه دونه پیش منه خدا فرشته هاشو که نمیسپره دست همه تو نمیومدی پیشم من عاشق کی میشدم به خاطر اومدنت یه دنیا ممنون توام خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم❤️😍Amir janm

من مورد ها زیادی دیدم طرفش آدم نجیب پاک ولی خودش خیانت کار ذات بدی داشته

درسته ذات هم خیلی تاثیر داره اما به نظرم فرد خیانت کار خیانت دیدس البته نظر شخصیه

حسم نسبت به این موضوع اینه کاربرا دارن ازین تاپیک سواستفاده میکننمگه چندتا جاری و چندتا زن عمو میتون ...

درسته 🤝🏻

هه تو که اون دختره ای . آلوئه ورا زدی؟😂

وایی با الوورام معروف شدم😂😂

ارهه پوستمو سفییید کرده واقعا در عجبم به چشمای خودم شک کردم

خب عزیزم همه اکثرا هردو یا بکیشو تجربه کردن . الان رهات کرده ؟ چندسالته ؟

بله شکایت کردم ازش حتی اخرین باری که رفتم دیدمش دست روم بلند کرد قبلش هم به شدت شکاک و دروغگو بود باید تمومش میکردم

ویزیت و مشاوره انلاین زنان بارداری و زایمان
من از کسایی بودم خیانت کردمچرا؟چون دوسش نداشتم و رهام نمیکرد بارها تهدید شدم بارها اذیت شدم و تصمیم ...

دوست منم ب شوهرش خیانت میکرد بعد پسره چندبار مچشو گرفت باز بخاطر بچه بخشید .هرسری پسره گفت جدا بشیم مادر زنه نذاشت گفت ابروم میره س.سری اخر پسره با گوشی از خیانت زنه فیلم گرفت برد نشون قاضی بده .قاضی نگاه نکرد گفت نامحرمه 😐😐 هیشکی حقو ب پسره نداد حتی زنه رو زده بود بهش دیه تعلق گرفت . زنه با افتخار واس خودش میچرخید . دیگه انقدر این حرفا تو شهر پیچید پسره روانی شد رفت اول دوس پسر زنشو  با اسلحه زد و بعد رفت خونه مادرزنه . زنشو و پدر مادره زنشو کشت . بعدم رفت خودشو تسلیم کرد. من کارش تایید نمیکنم اما حرف مردم باعثش شد .الان همون مردم لااال شدن

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه