2789
عنوان

تولد نامزدم...

428 بازدید | 21 پست

وای دوستان دیروز که بانامزدم قهر بودم تولد براش گرفتم همه چی اماده کردم بعد باخواهر شوهرم نقشه کشیدیم خواهر شوهرم زنگ زد بهش باصدای بلند داد میزد و گریه الکی میگفت نامزدت داره میمیره خون بالا میاره  حالش خیلی بده بیچاره نامزدم مغازه روهمونجور باز ول کرده بود سرییع خودش رسوند خونه ماا وقتی اومد مااجیغ زدیم تولدت مبارک بیچاره فشارش افتاده بود رنگش عین گچ خخخ اما عوضش تولدش خوش گذشت و اشتی کردیم

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای دیگه خیلی خشن گفته 😂😂خون بالا میاره و..😨بنده خدا نامزدت چه حالی شده 😅

خخخ حقش بود تا این باشه با من قهر نکنه

البته  بعدش رفتیم خونشون گفت بهم قول بده دیگ هرر سوپرایزی خواستی بکنی. رو خودت دس نزار 

وااای یعنی طرفو زدی کشتی 😅این چه سوپرایزیه زجر دادی به طرف واااای یعنی اگه منو اینطوری سوپرایز کنن قهر میکنم میزنم بیرون از خونه والا ازین جنبه ها ندارم 😂😂😂😂😂😂😂😂

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
وااای یعنی طرفو زدی کشتی 😅این چه سوپرایزیه زجر دادی به طرف واااای یعنی اگه منو اینطوری سوپرایز کنن ...

خخخ  اخه تا عمر داره یادش نمیره که

منم نامزدم و سوپرایز کردم  و واسش مهمونی تو جمع دوستامون گرفتم.تو تاریکی  وقتی در و باز کرد اومد داخل  از این بمب های شادی ترکوندیم خیز برداشت دم ناهار خوری سنگر گرفت گفت یا امام حسین😂😂😂😂😂😂

فکر کرد بهش  حمله کردن 😂😂

به زندگیم خوش اومدی....

خخخ بدبختی من اینجا بود باهاش قهر بودم وکلی از دستش ناراحت اما وقتی دیدم چقدر براش مهمم دیگه یادم رفت ناراحتیو

خخخ بدبختی من اینجا بود باهاش قهر بودم وکلی از دستش ناراحت اما وقتی دیدم چقدر براش مهمم دیگه یادم رف ...

خوب کاری کردی عزیزم ی دنیا خاطره میشه واستون 

به زندگیم خوش اومدی....