2777
2789
عنوان

بچه شمام تو کالسکه واینمیسته ایا

75 بازدید | 9 پست

تا ۶-۷ ماهگی خوب بود الان که هشت ماهش پر شده دیگه اصلا به هیچ وجه واینمیسته همش میخواد بیاد بغلم فوق العاده وابسته تر شده حتی ببخشیدا تا سرویس بهداشتی هم نمیذاره برم ،  برای فردا یه قرار دارم با دوستم که مجبورم برم چون قول دادم، داشتم به این فکز میکردم فردا چجوری بچمو تو کالسکه نگه دارم که کارامو‌نو انجام بدیم فردا بیرون ، غصه ام گرفته

❤️
دقیقا بجه من نمیمونه نهایت تا سر کوچه امشب انقد بیرون بغلم بود از کنر درد دارم میمیرم

هم دردیم عزیزم وضعیت امشب منم همین بود کم مونده بود خودمو از ماشین پرت کنم بیرون بخاطر گریههاش

❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم دردیم عزیزم وضعیت امشب منم همین بود کم مونده بود خودمو از ماشین پرت کنم بیرون بخاطر گریههاش

پسر من میگه فقط بغلم کنید بیرون جدیدا که میگه مامان فقط یازده ماهشه.میدونم سن اضطراب جداییش هست اما اگر همینجور باشه دیگه تنها نمیتونم باهاش بیرون برم چون کمر درد میگیرم وسط خیابون میمونن

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
پسر من میگه فقط بغلم کنید بیرون جدیدا که میگه مامان فقط یازده ماهشه.میدونم سن اضطراب جداییش هست اما ...

دختر منم همینطوره ولی نه ماهشه، وقتی بغلمه نمیتونه بخوابه برای همین بدتر گریه می‌کنه و خسته میشه 

❤️
دختر منم همینطوره ولی نه ماهشه، وقتی بغلمه نمیتونه بخوابه برای همین بدتر گریه می‌کنه و خسته میشه

خدا حفظشون کنه من یه پسر بزرگتر هم دارم اونم تازه جدیدا میگه من با اسکوترم میام یعنی نمیدونم تو خیابون حواسم به چی باشه یه دستم بچه یه دستم کالاسکه نگاهم به اینکه اونزیکی با اسکوتر چطور میاد .نگاهم به اینکه با کالاسکه به ماشینی نزنم .نگم برات وقتی میام انگار پیاده روی کیلومتری رفتم اینجور هلاک میشم

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..