2777
2789

همسرم بابت یه موضوع ک حق بامن بود و من کارخودمو انجام دادم گفت گوشی ک دستت مال منه خطت بیرون بیاربهم بده منم کامل اطلاعاتش پاکش کردم بهش دادم بعد چند دقیقه گذاشتم رفت من خطمو روشن نکردم گوشیه هم برنداشتم به نظرتون گوشیه روشن کنم وظیفش بوده خریده ولی بدون هیچ ارتباطی تا زمانی ک معذرت خاهی نکنه یا کامل خاموش کنم تا زمانی ک خودش میاد خونمون واس معذرت خاهی

موندم خطمو روشن کنم یا ن چون اگر روشن کنم میدونه گوشیه رو قبول کردم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکن

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه بازیا چیه. اونم بچه ست‌. گوشی تو بردار سر فرصت مناسب هم بگو دیگه این رفتارت درست نبود ...

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
بچه بازیا چیه. اونم بچه ست‌. گوشی تو بردار سر فرصت مناسب هم بگو دیگه این رفتارت درست نبود ...

حتی الان طلبکارم سه ذره ای پشیمون نیس بابت رفتارزشتش

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

بچه که بودیم از دوست یا خواهر و….  ناراحت میشدیم چیزایی که بهش داده بودیم رو به روش میاوردیم و پس میگرفتیم ، چون بچه بودیم و منطق رفتاری و بلوغ فکری نداشتیم  که مسایل رو از هم جدا کنیم 

ولی این کار از آدم بالغ واقعا بعیده ، مطمینید برای تشکیل زندگی مشترک به اندازه ی کافی بزرگ شدن؟؟؟؟ 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اون موقع عصبانی بوده ور دار ولش زن وشوهر این حرفارو ندارن پیامم بده بیا خونه لطفا دلم ناراحته

بدترین توهینا ب من کرده مگه من کشته مرده گوشی اینم ک هیچ ارزشی نداره 

بچه که بودیم از دوست یا خواهر و…. ناراحت میشدیم چیزایی که بهش داده بودیم رو به روش میاوردیم و پس می ...

اصلامطمئن نیستم چون کاملا رفتارهای بی منطقانه ونابالغانه داره نمونش همین

راستش منم به خاطر همین ادا اوصولای همسرم گوشیمو با پول خودم خریدم .دیگه دهنش بستس .

من با پول خودمم نمیخرم میخام روشن نکنم حتی اگرشده یک ماه تا زمانی ک خودش بیاد به معذرت خاهی کنه بفهمه ک ملت عقده گوشی ندارن حالاکاش قیمتم داشت

من با پول خودمم نمیخرم میخام روشن نکنم حتی اگرشده یک ماه تا زمانی ک خودش بیاد به معذرت خاهی کنه بفهم ...

هرجور دلت میخواد انجام بده اصلا بزن بشکنش جیگرت حال بیاد ولی اخرش چی .با مرد لجباز نباید لجبازی کرد .ولی راستم میگی ور ندار وقتی اومدم بهش توجه نکن خودش میاد منت کشی.