2777
2789
عنوان

دل پیچه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی طب نوین میگن روده تحریک پذیر درمان نداره ولی باطب سنتی ب راحتی درمان میشه

عجب 😆

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

چیه خب مگه غیراینه

وقتی درمان دارویی نداره چجور با طب سنتی درمان میشه .اصلا مگه میشه یه سندروم ساده درمان نداشته باشه . من نمیگم دارو خوبه و طب سنتی بد .من میگم چرا بخاطر تبلیغ کارتون کار یکی دیگه رو تخریب میکنی . 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

وقتی درمان دارویی نداره چجور با طب سنتی درمان میشه .اصلا مگه میشه یه سندروم ساده درمان نداشته باشه . ...

نه گلم من اصلا مخالف طب نوین نیستم

مثلا وقتی شخصی پاهاش بشکنه کاری ازدست طب سنتی برنمیاد باید طب نوین خوبش کنه

ولی طب نوین خودش میگه روده تحریک پذیر درمان نداره و فقط کنترل میشه اینو چند تا ازمراجع کننده هامم بهم گفتن

و من اصلا قصد تبلیغ کارم رو ندارم