2777
2789
عنوان

زمانبندی خدا

376 بازدید | 20 پست

بچه ها چرا هرچی ک از خدا میخوایم رو همون موقع بهمون نمیده؟چرا اجازه میده اینقدر اشک بریزیم و سختی بکشیم و بعدش تازه یادش میفته ک ما هم خواسته ای داشتیم:/ من ۶ سال پیش ی آرزویی داشتم و تازه الان بهش رسیدم اونم ن ب طور قطع ولی داره انجام میشه.چرا اینکارو باهامون میکنه در صورتی ک یسریا خیلی راحت ب چیزی ک میخوان میرسن و خیلی ناگهانی همه چیز واسشون مهیا میشه🥲ینی اونقدر واسش بی ارزشیم؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این سوال منم هست . 

چرا واسه بعضیا بی چون و چرا میشه و بعضیای دیگه باید خودشونو هلاک کنن ، اونم اگه بشه ! 

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
این سوال منم هست . چرا واسه بعضیا بی چون و چرا میشه و بعضیای دیگه باید خودشونو هلاک کنن ، اونم اگه ب ...

من الان ک بعد این همه سال ب اون چیزی ک میخاسم نزدیک شدم تازه اونم نزدیک شدم!حس میکنم الان پخته تر و بالغ ترم و واسش آمادگی لازم رو دارم.فکر میکنم اگ همون موقع بش می‌رسیدم قدرش رو نمیدونسم.ی همچین چیزایی.ولی ی نیت دیگ هم دارم ک اگ این یکی برآورده شه واقعا از این همه ناراحتی و کسل بودم رها میشم.تو تاپیک قبلیمم زدم ک ب دلم افتاده چله بردارم بخاطرش ک بازم نمیدونم چیکا کنم.میترسم وقت بزارم و نشه ک بشه💔

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد

یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

💔
هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
منم اینجوری ام باید چند سال زار بزنم خودمو به درودیوار بزنم تا بهم بده البته من به همینم راضی ام 😂

الان دیگ فهمیدم ک کلا سرنوشتم همینه و باید واسه هرچیزیییییی خودمو ب آب و آتیش بزنم🤣انگار خدا خوشش میاد🙂

من یه جا شنیدم وقتی خیلی فکر کنی به اون چیز برات اتفاق نمی افته ولی دقیقا زمانی که رهاش می کنی کائنات بهت کمک می کنن تا بهش برسی ( دقیقا تجربه خودم بود به تازگی )

البته از طرفی میگن باید فکر کنی و در راستاش تلاش کنی تا به اون برسی 

خلاصه نمیدونم کدوم درسته چون هر دو رو تجربه کردم 

من یه جا شنیدم وقتی خیلی فکر کنی به اون چیز برات اتفاق نمی افته ولی دقیقا زمانی که رهاش می کنی کائنا ...

من میگم باید تا اونجایی ک میتونسی تلاش کنی و بعدش بسپاری ب خدا دیگ اگ نشد.ینی رها کنی و ب اون توکل کنی.ولی میدونی بازم سخته .مثلا تو ی مدت تو فکرش نیسی و بعد باز داغون میشی.اما یکی از چیزایی ک نمی‌فهمم علتشو اینه ک چرا یچیزی خیلی بددددد ب دل آدم میفته:/خیلی ناجور و اصن حس میکنی همینطوری ب دلت افتاده و قرار نی بش برسی و این خیلی بده:(