2777
2789
عنوان

زمانبندی خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 20 پست
آره دیگه اون دعامون رو برآورده کنه من من خوزنی هم میکنم

واییی اصن دیگ خسته شدم بخدا

کارم از خودزنی و خودکشی و خودآزاری گذشته همینطوری خیره ب در و دیوار نگا میکنم😁🤣

من یه جا شنیدم وقتی خیلی فکر کنی به اون چیز برات اتفاق نمی افته ولی دقیقا زمانی که رهاش می کنی کائنا ...

دقیقا برای منم خیلی پیش اومده ... 

اما خب اون رها کردنه  یا از اون چیزی که میخواهیش ناامید شدن خیلی سخته . 

مگه میشه آخه...

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا برای منم خیلی پیش اومده ... اما خب اون رها کردنه یا از اون چیزی که میخواهیش ناامید شدن خیلی س ...

شده چیزیو رها کنی و بش برسی؟

بعد ک بش رسیدی بازم همون ذوق و شوق قبل رو داشتی؟

ب صلاحت بود یا نه؟

من میگم باید تا اونجایی ک میتونسی تلاش کنی و بعدش بسپاری ب خدا دیگ اگ نشد.ینی رها کنی و ب اون توکل ک ...

دقیقا اینم هست 👌👌👌

آره واقعا درک می کنم 🥲🥲🥲

ولی خوبه که روی ذهنیت و باورمون کار کنیم و مثبت فکر کنم که بهش می رسیم حالا یکی با یه سال تلاش می رسه یکی با ده سال تلاش ... خدا برای هر کسی زمان بندی داره :)

شده چیزیو رها کنی و بش برسی؟بعد ک بش رسیدی بازم همون ذوق و شوق قبل رو داشتی؟ب صلاحت بود یا نه؟

فکر کنم رها کردن واژه مناسبی نباشه چون بنظرم اگه چیزی و از ته دل بخواهی یا امید داری که بهش برسی یا نا امید میشی از رسیدن بهش 

من رها کردن بلد نیستم

و این حالت دوم برام پیش اومده ، یعنی نا امید شدم و بهش رسیدم و باید بگم ذوقم کور میشه در این حالت . 

گاهی به صلاحم بوده و گاهی خیر .

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
دقیقا برای منم خیلی پیش اومده ... اما خب اون رها کردنه یا از اون چیزی که میخواهیش ناامید شدن خیلی س ...

بله درسته سخته ولی نه اینکه نا امید بشی و از تلاش دست بکشی 

مثلا دیدی خیلی ها دنبال خونه هستن ولی هر چی می گردن اون خونه مدنظرشون رو پیدا نمی کنن و مثلا ۲۴ ساعته بهش فکر می کنن بعد وقتی از نظر فکری رهاش می کنن یا خیلی کمتر فکر می کنن دقیقا اونجاست که به اون خونه ای که می خوان میرسن 

چیزی هم که خودم به تازگی تجربه کردم این بود که من نزدیک ۸ سال بود می خواستم تابستون یه کلاسی ثبت نام کنم که به اون زمینه خیلی علاقه دارم هر سال نمیشد دقیقا امسال که به خودم گفتم فعلا اینو از نظر فکری رها کن خیلی اتفاقی شد و فردا اولین جلسه کلاسم هست 😍😍😍

گاهی وقتا اون زیاد فکر کردنه است که کاری انجام نمیشه و گاهی وقتا از نظر ذهنی باید یه چیز رو رها کنی