2777
2789

بیست سالمه با من عین بچه ها رفتار میکنه اعصابم خورده از دستش. همه چی باید به میل اون باشه اگه نباشه سرکوفت و سرزنش هاش شروع میشه.

دو سال انتخاب رشته نکردم موندم پیشش چون وابسته بودم بهش.الان دیگه اعصابم خورده هر طور شده شهر دور انتخاب میکنم میرم بزار تنها بمونه به در و دیوار گیر بده و دخالت کنه😐 

داداشم ازدواج کرده بابامم مغازه داره دیگه مامانم تنها میشه تو خونه

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

⭕️⭕️⭕️توجه        توجه ⭕️⭕️⭕️بدون هیچ محدویتی نامحدود پول دربیار 🔥تماشاگر موفقیت دیگران نباش ، داستان موفقیت خود را بساز 💪🏻دنبال کار یا درآمد بیشتری ؟؟؟🤔میخوای یک کمک خرج واسه خودت یا خانوادت باشی ؟؟؟میخوای همیشه جیبت پر پول باشه ؟؟؟در ضمن جایی‌ که‌ براش کار میکنی مجوز رسمی داشته باشه و قابل اعتماد باشه ؟؟؟شک نکن جای خوب و درستی اومدی ✌🏻تو شرکت ما درآمد سقفی نداره 👌🏻هر چقد کار کنی و تلاش کنی میلیونی پول میگیری ومیلیونر می‌شی😉 💜 افرادی که مدرک تحصیلی ندارن 💜 به دلایلی وقت کافی برای بیرون رفتن ندارن💜 امکان اشتغال توی هر محیطی رو ندارن 💜 سرمایه ای برای بر پا کردن  شغل مناسبی برای خود ندارن

اگه علاقه دارین ب یادگیری فروش مستقیم اگه دوس دارین مشاور خودشون و خانواده شون بشن ،میتونم معرفشون باشم ☺تا برای خودشون شغلی داشته باشن 👏🏻 منتظرتونم

@trustisho روبیکا

قضاوت ممنوع
⭕️⭕️⭕️توجه توجه ⭕️⭕️⭕️بدون هیچ محدویتی نامحدود پول دربیار 🔥تماشاگر موفقیت دیگران نباش ، داست ...

😐😐😐

باور کن صلاحتو میخواد‌. من الان ۳۱ سالمه دو تا بچه دارم. 

از خانوادم کیلومترها دورم. چند ماه یبار میبینمشون..

همش حسرت روزایی رو میخورم که تو خونه بودم و مجرد بودم...

یروز میرسه دور میشی ازش و دلت براش تنگ میشه ولی کاری نمیتونی بکنی...

من چون خودم مامانم میدونم وقتی مامانا از لحاظ روحی خسته هستن هی گیر میدن به همچی...

سعی کن لجشو درنیاری باهاش رفیق باشی...

فقط خواهشا ازدواج نکن به امید اینکه بری راحت بشی، نه تازه گیر یه نفر میافتی که جدا شدن ازش مثل شاخ غول شکستنه 

خسته

باور کن صلاحتو میخواد‌. من الان ۳۱ سالمه دو تا بچه دارم. از خانوادم کیلومترها دورم. چند ماه یبار میب ...

ممنونم بابت کامنتت دوست عزیز 🧡 

نه ازدواج که نمی کنم قصدش رو ندارم 

ولی مامانم منو یه آدم بی عزت نفس بار آورده، یه آدمی که نمیتونه واسه زندگیش تصمیم بگیره چون همه چی باید مطابق نظر و سلیقه مامان باشه

وقتی سنم کمتر بود متوجه نبودم که این وابستگی چقدر بد و مضره الان میدونم که چه آسیبی بهم زده

من بیست سالمه دانشگاه نرفتم هنوز چرا؟ چون فکر می کردم عرضه ندارم بدون مامانم تو شهر غریب زندگی کنم

الانم میدونم دلش راضی نیس من برم شهر غریب ولی من باید برم عاصی شدم از دستش حداقل یمدت دور شم ازش استقلال نسبی به دست بیارم...