2777
2789

اون از همه نظر از من بالاتر بود قیافه اش خیلیی خوشگل بود قدش ۱۷۵ بعد پدرش پولدار مادرش مهربون خودش اعتماد به نفس بالا من دقیقا نقطه مقابل اون یعنی چهره معمولی قدکوتاه خانواده فقیر اعتماد به نفس صفر و خجالتی میشد خواهرزاده زن داداشم اما چون زیاد همو میدیدم باهم دوست بودیم من خیلی تلاش کردم تا در نهایت با بدبختی تونستم فرهنگیان قبول شم الانم هرچی حقوق بهم میدن یه بخشیش رو میدم به پدر و مادرم چون طاقت دیدن نداریشون رو ندارم یه مبلغ کمی واسه خودم میمونه بعد همین دختره پارسال ازدواج کرد شوهرش میلیاردر خیلی هم خوش تیپ و همه چی تموم یه عروسی واسش گرفتن شاهانه بخدا حسودی نمیکنم خدا بیشتر بهش بده خوشبخت عالم بشه بیشتر حسرت میخورم که چرا اینقدر بین آدما تفاوت هست راستشو بخوایید در مقابل این آدما احساس بی ارزش بودن میکنم حس میکنم از همشون کمترم من تو کل عمرم از پدر و مادرم کوچک ترین محبتی ندیدم همیشه خوردم کردن تحقیرم کردن الان ۲۰ سالمه با یه روحیه داغون که شاید ۱۰ سال طول بکشه تا بتونم سرپا شم مگه گناه من چی بود مگه من انتخاب کردم تو این خانواده دنیا بیام 😔

باز خوبه تو همچین خانواده ای تونستی درس بخونی خداتو شکر کن

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد خونواده ما معتقدن با حجاب و سربه زیر در حد گاو باشی، پسر پولدار و خوشتیپ میاد میگیردت. 

نه عزیزم این افکار برا پنجاه سال پیش موند. الان پووول مهمه پوووول. هرچقدر پولدارتر خواستگارای بهتر. 

باز خوبه تو همچین خانواده ای تونستی درس بخونی خداتو شکر کن

نمیدونی با چه سختی درس خوندم ۴ سال تموم هرچی پول دستم میومد نگه میداشتم کتاب میخریدم همه لباسام پاره شده بودن نمیتونم لباس بخرم خونه مون هم همیشه مثل کاروانسرا پر آدم اتاقی هم نداشتم جزو سخت ترین دوران عمرم که اصلا دلم نمیخواد یادم بیوفته

همون دختره یهو دیدی چند سال دیگه سرطان میگیره میمیره مریم میرزاخانی سرطان گرفت تو ۳۵ سالگی مرد ولی یه ادم معمولی ۸۰ سال عمر میکنه زندگی عادلانه میخوای باید تاوانشو بدی خدا همه چیش رو حساب کتابه ناشکری نکن که بیچاره میشی

چی بگم والا نداری خیلی سخته با استخونام چشیدمش...

ولی خودتو با اون میلیاردرها مقایسه نکن 😬  ولی بنظرم اینکه توکار می‌کنی پول خودتو میخوری خیلی خوبه ها

عقل همیشه در تعقیبم بود اما من سریع تر بودم........  

عزیزم خوبه شما تونستی تو ی رشته خوب دانشگاه قبول بشی بازم جای شکره من ی درد افتاد ب جونم حتی نتونستم درس بخونم خانوادمم همش دارن برای مشکلم خرج میکنن آخرشم میگن خرجت میکنیم انگار دارم کیف میکنم با پول ن هرروز دکتر میرم

ب جای اینکه درکم کنن ک من مشکل دارم

الان،مگر اینکه برف بیادش که بشه آدم ساخت..ی آدم برفی...
همون دختره یهو دیدی چند سال دیگه سرطان میگیره میمیره مریم میرزاخانی سرطان گرفت تو ۳۵ سالگی مرد ولی ی ...

داداش به مریم میرزاخانی چکار داری😐😐😐😂

عقل همیشه در تعقیبم بود اما من سریع تر بودم........  
هعییی خواهر منم دلم خیلی پره از خانوادم ۲۲ سالمهتوکه خوبه حداقل درامد داری بخودت برس بگرد باهمچین خ ...

نمیتونم دلم نمیاد پیرن درسته در حقم بدی کردن اما پدر و مادرمن😔

نمیدونی با چه سختی درس خوندم ۴ سال تموم هرچی پول دستم میومد نگه میداشتم کتاب میخریدم همه لباسام پاره ...

خدارو شکر با این وضعیت حداقل نتیجه گرفتی . به نطرم حقوقتو پس انداز کن و ماشین بخر و به خودت برس و حتما یه تراپی برو . فردا روز خاستگار خوب برات بیاد باید غصه جهیزیه اتو هم بخوری 

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
همون دختره یهو دیدی چند سال دیگه سرطان میگیره میمیره مریم میرزاخانی سرطان گرفت تو ۳۵ سالگی مرد ولی ی ...

ناشکری نمیکنم بخدا خداروشکر قبولیم رو مدیون خدام خودش کمکم کرد ولی این حس حسرت توی دلمه دست خودم نیست

2790
2778
2791
2779
2792