2777
2789
دعوامون شد. خیلی کتک خوردم پیشونم باد کرده دستم باد کرده صورتم جای دستاش مونده. با کوبید تو پهلوم ول ...

اره زخم و کبودی صورت و بدن سر دو هفته کامل خوب میشه امان از زخمی که به قلب زده میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توام ولش کن ، روان سالمی نداره ک رو زن دست بلند می‌کنه جدا شدن از این آدم برد حساب میشه

بچم چی؟ التماس میکرد به باباش که نزن . چکارش کنم؟ نمیتونم از پس خرجش بربیام کجا بذارمش برم

بچم چی؟ التماس میکرد به باباش که نزن . چکارش کنم؟ نمیتونم از پس خرجش بربیام کجا بذارمش برم

این بچه از الان سلامت روان نداره ، تو آینده روش تاثیر میزاره 

مادر منم جدا شد با دو تا بچه 

خواهرم ۳ سالش بود 

اما بعد پدرم زندگی بهتر شد 

خدا همیشه پشتمون بود تونستیم بسازیم 

واسه چی مگه خودت انتخابت نکرده حالا واسه چی باید ازت بدش بیاد

چرا خودش خواست‌ . الان دیگه نمیخاد‌ میگه خجالت میکشم تو رو به کسی نشون بدم. بهم میگه پیرسگ. 

این بچه از الان سلامت روان نداره ، تو آینده روش تاثیر میزاره مادر منم جدا شد با دو تا بچه خواهرم ۳ س ...

یعنی میتونم ؟ بخدا زندگی نداریم. دلم میخاد بچمو ببرم ولی میترسم نتونم از پس خرج بر بیام. 

یعنی میتونم ؟ بخدا زندگی نداریم. دلم میخاد بچمو ببرم ولی میترسم نتونم از پس خرج بر بیام.

پدر من معتاد بود دست بزن داشت خرجی نمی‌داد یادمه سرما خورده بودم ۱۳ سالم بود پول دکتر نداد تا خود صبح حالم بد بود بالا میاوردم ، بدترین روزا رو تجربه کردیم 

بعد جدا شدن عضو کمیته امداد میتونی بشی کمک تحصیلی وام با درصد های پایین حقوق ماهانه و.... کمک میکنن