2777
2789
دیگه محلش نمیذارم. اصلا باهاش حرف نمیزنم. خیلی تو زندگی کوتاه اومدم چون عاشقش بودم. اونوقت اسم عشق س ...

چقد کثیف😦

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
ببین عزیزم با بچت حرف بزن بگو من نمیخام ازت بگذرم یه مدتی پیش بابات باش تا خسته بشه خودش تو رو‌میده ...

خیلی باهاش حرف زدم ولی فقط گریه میکنه. میگه مگه تو مادرت ولت کرده نمیدونی حال منو. نمیتونم اشکاشو ببینم. وقتی باباش کتکم میزد اومده بود وسط. باباش صد میلیون تو کارت من داشت باهاش کار میکرد گفت اونو بده منم از بس کتک خوردم حرص داشتم گفتم نمیدم. بلند شد دوباره کتکم زد پولش از ناموسش بیشتر می ارزه. بچم اومد وسط گفت بابا نزنش من پولتو میدم. بچم پشتمو گرفت اگه پشت اون بود بهم میگفت پول بابامو بده ولی گفت خودم پولتو میدم نزنش. همونجا دیدم من احتیاح به مرد ندارم بچم پشتمه. همین برام کافیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی باهاش حرف زدم ولی فقط گریه میکنه. میگه مگه تو مادرت ولت کرده نمیدونی حال منو. نمیتونم اشکاشو بب ...

افرین به پسرت

بهش بگو ولت نمیکنم بهت قول میدم اگه ندادت بهم چندوقت بعدش شکایت میکنم میگیرمت

بگو نذار این مفت خور حق منو بده به اون هرزه ها

بگو یکم تحمل کن،بگو از دوریت هرلحظه آتیش میگیرم ولی بذار حقمونو بگیریم ازش

ببینم مگه پسرت حق انتخاب نداره؟

همین پسرت که اموال بنامشه چندوقت دیگه همه را میکشه بالا و حال پدر بی وجودشو جا میاره حالا ببین

افرین به پسرتبهش بگو ولت نمیکنم بهت قول میدم اگه ندادت بهم چندوقت بعدش شکایت میکنم میگیرمتبگو نذار ا ...

پسر نیست دختره. اصلا قبول نمیکنه . انقدر زار میزنه دلم خون میشه. اگه مهریه بگیرم بچه رو میفرسته از ایران بره. کشور دیگه فامیل داره و از خداشه بچه رو بفرسته. در مورد اموالشم قبل از هیجده سالگی دخترم پولش برمیگرده به حساب پدرش. اون خیلی زرنگه. الان که میخاد طلاق بگیره به من پول نمیده خودم کار میکنم تو خونه. یه کارت داده به دخترم ۵۰ تومن ریخته توش که فقط واسه خودش خوراکی بخره من برندارم

پسر نیست دختره. اصلا قبول نمیکنه . انقدر زار میزنه دلم خون میشه. اگه مهریه بگیرم بچه رو میفرسته از ا ...

اهان دختره 

بمیرم الهی چه شوهری داری 

ولی من اگه جات بودم میموندم و همه جامو عمل میکردم و تا میتونستم خرج میکردم و خودمو تبدیل میکردم به یه دافی که دهنشو ببنده و ازم بترسه که بهش خیانت نکنم 

حالشو جامیاوردم و اینقدرررر تحقیرش میکردم و آدمش میکردم و بعد طلاق میگرفتم تا یک  عمر بخاطر تحقیراش تو خودم نسوزم

ولی گمونم شما ظرفیتش را نداشته باشی 

اهان دختره بمیرم الهی چه شوهری داری ولی من اگه جات بودم میموندم و همه جامو عمل میکردم و تا میتونستم ...

عمل که پول میخاد. من ندارم. همین الانم میترسه. نمیذاره هر لباسی بپوشم نمیذاره چشمامو ارایش کنم خودشم میدونه اگه بخام خیلی راحت با صد نفر بهش خیانت کنم. نمیذاره پاشنه بلند بپوشم. الانم فقط میخاد اعتماد به نفس منو بگیره. بذار بره با همون هرزه ها. خودش فرق ادمها رو میفهمه

😔❤️❤️🌼

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی