2777
2789
من نمیخوام مهریه ام رو ببخشم چون خیلی بهم سختی دادولی دادگاه خیلی طرف مردهاست یک سکه رو می‌تونه برا ...

اگه بچه نداری نبخش. منم بخاطر حضانت بچه میبخشم. حق ما زنها خیلی ناحق شده‌ . من که امروز کلی کتک خوردم. جوری با زد دو بار تو پهلوم کلی قرمز و کبود شد. جوری روی شونم کوبید شصت دستم رگش باد کرده. انقدر زورش ریاده انقدر بدنم کوفته شد که دیگه حال زدن نداشتم. صورت و گردنم زخم شده. 

من نمیخوام مهریه ام رو ببخشم چون خیلی بهم سختی دادولی دادگاه خیلی طرف مردهاست یک سکه رو می‌تونه برا ...

خواهرجان اینا ما رو نمیخان. کاری هم نمیشه کرد. هر چی ادامه بدیم بدتره. بذار برن با اونایی که شکل خودشون هستن. بذار در حد و اندازه خودشون پیدا کنن. ما باید سعی کنیم زودتر حال خودمون رو خوب کنیم و زندگیمون رو بسازیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بچه نداری نبخش. منم بخاطر حضانت بچه میبخشم. حق ما زنها خیلی ناحق شده‌ . من که امروز کلی کتک خورد ...

خدا ازش نگذره 

من بچه هم دارم ولی مهریه ام رو تا آخرین سکه ازش می‌گیرم 

به خاطر تمام شب هایی که تنها خوابیدم، به خاطر تمام این سال هایی که آنقدر زجرم  داد 

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
خدا ازش نگذره من بچه هم دارم ولی مهریه ام رو تا آخرین سکه ازش می‌گیرم به خاطر تمام شب هایی که تنها خ ...

خدا ازشون نگذره. خب اگه مهرتو بده بچه رو نده چی؟ من میدونم فوری بچه رو میگیره. تو هم مثل من شبا تنها بودی؟ من یادمه تا صبح اشک میریختم. کاش بی پول نبودیم 

خدا ازشون نگذره. خب اگه مهرتو بده بچه رو نده چی؟ من میدونم فوری بچه رو میگیره. تو هم مثل من شبا تنها ...

گفت بچه رو میبرم گفتم ببر

بچه مال توهه خودت بزرگش کن کلا دهنش رو اسفالت کردم 

هر چی گفت محکم جوابش دادم 

اصلا آه و ناله نکن گریه هم نکن 

تازه من هیچ کی هم ندارم که ازم حمایت کنه 

به نظر من مهریه ات رو بگیر دخترت نه سالگی حق حضانت رو میده به تو 

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
گفت بچه رو میبرم گفتم ببربچه مال توهه خودت بزرگش کن کلا دهنش رو اسفالت کردم هر چی گفت محکم جوابش داد ...

من نمیتونم یه شب از بچم بگذره‌. کار خوبی کردی ولی من نتونستم 😔😔

باید بره زن بگیره بفهمه یعنی چی. دو سه تا شغل داره مطمینم‌زنش ازش انتظار داره. البته این زن نمیگیره. ...

انشااله اگه طلاق انجام شد بعدش مریضی جنسی بگیره از تنهایی بمیره 😡

همین الان دیدم شوهرم طلاهام برداشته نمیتونمم بروش بیارم سری پیش هم یه سرویس دیگم برد دعواااا شداااا هی میگفت من نبردم تهمت میزنی بعدش خودش آورد گفت تو‌ماشین بود الانم هی سایت میبینم میبینم بدبختی ما زنا تمومی نداره یکی یجور میکشه 

همین الان دیدم شوهرم طلاهام برداشته نمیتونمم بروش بیارم سری پیش هم یه سرویس دیگم برد دعواااا شداااا ...

چرا طلاهاتو میبره؟ خرج چی میکنه. قسط داره؟

سلام قطره جان.رفتی دادگاه ؟

سلام گلم. نه قرار بود برام ادرس بفرسته. تازه الان باید بریم مشاور. ولی نفرستاد. میترسم. فکر میکنم میخاد طلاق نده تا خسته بشم و خودم برم. از مهریه دادن میترسه. نمیدونم تو چی فکرشه. شبا میاد میخابه صبح میره. پول هم نمیده. انگار طلبکاره

چرا خودش خواست‌ . الان دیگه نمیخاد‌ میگه خجالت میکشم تو رو به کسی نشون بدم. بهم میگه پیرسگ.

مرتیکه کثیف

محل سگ نده بزار بمیره

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
سلام گلم. نه قرار بود برام ادرس بفرسته. تازه الان باید بریم مشاور. ولی نفرستاد. میترسم. فکر میکنم می ...

ببین عزیزم با بچت حرف بزن بگو من نمیخام ازت بگذرم یه مدتی پیش بابات باش تا خسته بشه خودش تو رو‌میده به من بگو صبوری کن تا بتونم مهریه مو بگیرم که باهم قشنگ زندگی کنیم.بگو باباشو یکم اذیت کنه.بگو بهونه گیری کن.بگو میخام برم پیش مامان.بگو بدون تو میمیرم ولی مجبورم بخاطر آسایش تو یه مدت به بابات بگم بچت مال خودت.تا بچه ازت دلگیر نشه و سمت تو باشه.

این شوهر عوضیه تو حال بچه جمع کردن نداره دختر

فقط داره سواستفاده میکنه که مهریه بهت نده

ازت خواهش میکنم یکم زرنگ باش و بگو بچه نمیخام با بچت حرف بزن و بعدش بهش بگو بچت مال خودت مهریه ام رو بالا بیار.

بهت فول میدم بعداز یه مدت خودش بچه رو میده بهت

مرتیکه کثیفمحل سگ نده بزار بمیره

دیگه محلش نمیذارم. اصلا باهاش حرف نمیزنم. خیلی تو زندگی کوتاه اومدم چون عاشقش بودم. اونوقت اسم عشق سابقش رو اورد تو روی من. دیگه نگاهش نمیکنم.