2821
2789
عنوان

سرطان سینه

1370 بازدید | 9 پست

بهترین متخصص آنکلوژی برای شیمی درمانی در تهران سراغ دارین؟؟

خداجونم تموم امیدم به تو....من به ذستان خدا خیره شدم....وخدا معجزه کرد.خدایا شکرت نی نی دارم. اوو

خدا بد نده 

بهترینا بیمارستان امام خمینی هستن

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من تهران نیستم و دکتری رو نمیشناسم ولی خیلییییییییی تحقیق کنید 

برید جای که شیمی درمانی رو میکنن(ترجیحا خصوصی)حتما از نزدیک ببینین که با مریض چه طور رفتار میشه ، چقدر مریض دارن ، برنامه ریزیشون چه طوره(مثلا یه مطب بود که صب باید میرفتی تو لیست در مطب اسم مینوشتی که از عصر بری تو مطب بشینی نوبتت بشه😑😑😑 که این برای مریض غیر قابل تحمله) و از مریضا در مورد حال عمومیشون بعد از تزریق بپرسید(با اینکه هر کس فرق داره ولی اطلاعات خوبی میدن) بعدش دکتر مناسب رو انتخاب کنید

انشالله هر چه سریعتر شفا پیدا کنن

خانومی سابق هستم😎😎😎😎😎

مونا جان اومدم بهت بگم که نگران نباشی و همه چیو بسپاری بخدا ،‌من خودم سرطان دارم و میدونم اگر امید باشه بیمار با کمک خدا شفا میگیره.

اول بگو تو چه شهری و برای چه موردی؟ ایا جراحی شدن؟ انکولوژیست خوب دکتر اخوتیان توی تهران

زندگی چون پیچکی ست ، انتهایش میرسد پیش خدا ☺

بهت بگم که همیشه جای خصوصی بهترین نیست و جاهای دولتی خوب داریم که منصفن و مسول ولی در راه خدا کار میکنن با طمع کمتر

من دولتی و خصوصی رو امتحان کردم ولی باید جای خوب بری که الکی روت ازمون و خطا نرن

زندگی چون پیچکی ست ، انتهایش میرسد پیش خدا ☺

مرسی بچه ها از پیاماتون .برای خودم نمیخواستم.برای مادرشوهرم.

خداجونم تموم امیدم به تو....من به ذستان خدا خیره شدم....وخدا معجزه کرد.خدایا شکرت نی نی دارم. اوو