2777
2789
عنوان

ریزش مو

325 بازدید | 16 پست

سلاام ۱۸سالمه ولی هرر چی مو دارم رفته خیلی کم حجم شده به شدت ریزش مو دارمم دست میزنم میره باد میخوره میره حموم میرم میره شونه میزنم میره اونم یه عاالمه

دکترم رفتم دارو فریتین و زینک داده با یه محلول مو هر شب بزنم آمپول بیوتینم داده با آمپول ویتامین د۳ چون آزمایشم داده بودم دید

ولی چرا اصلا اثر نمیکنه که هیچ بدترم میشه اووف 🤦‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاحالا ازمایش های هورمونی دادی؟ ممکنه مشکل هورمونی باشه

نه آزمایش هورمونی ندادم فقط آزمایش خون دادم

آخه دکتر رفتم گفتم ریزش مو دارم خودش برام آزمایش نوشت گفت اینارو آزمایش بگیر یعنی اگه نیاز باشه خودش نمیگه؟خیلیی وقته ریزش دارم اصلا خوب نمیشه انقدر دارو انقدر آمپول تازه دکتره گفت یه ماه بعد بیا

نه آزمایش هورمونی ندادم فقط آزمایش خون دادمآخه دکتر رفتم گفتم ریزش مو دارم خودش برام آزمایش نوشت گفت ...

پدر مادرتون هم اینجورین کم مو ان؟ 

ما تو خانواده مون همه موهاشون کم پشته

بهش میگن ریزش موی اندروژنیک 

ولی خب با این حال سعی میکنم رعایت کنم شامپویی که دکتر داده استفاده کنم یا لوسیونی که نوشته اینا

همیشه باید استفاده کرد منم خسته شدم دیگه

پدر مادرتون هم اینجورین کم مو ان؟ ما تو خانواده مون همه موهاشون کم پشتهبهش میگن ریزش موی اندروژنیک و ...

مامانم کم مو ولی خب قبلنا کم مو نبود 

من اوایل خیلییی موهام خوب بود انقدر ریزش گرفت که کم شد 

بعد استفاده میکنین ریزشتون خوب میشه؟خدا خودش رحم کنه بهتر شیم

مامانم کم مو ولی خب قبلنا کم مو نبود من اوایل خیلییی موهام خوب بود انقدر ریزش گرفت که کم شد بعد استف ...

بی تاثیر نیست... 

اما prp حتما انجام بدین خیلی تاثیر داره

ولی یجوریه که هر چند ماه دوباره باید برین