راستش بارها از همسرم اسمس دیدە بودم ودر طول این همه سال زندگی خیلی تحملش کردم باوجود اینکە تحصیل کردە بود اما همیشە با زنا ارتباط داشت تا اینکە هفتە پیش رسوا شد اونو با یە دختر تو یە آپارتمان دیدە شد کە دوربین ثبت کردە من تقاضای طلاق کردم التماس می کنە کە ببخشمش بە نظرتون جای ببخشش دارە آدمی کە اینهمە سال زجرم دادە میتونم دوبارە باهاش زندگی کنم اینهمە تحقیر روحم روانم مریض شدە سختە خیلی سختە 😭😭😭😭
عزیزم خیلی ناراحت شدم..باید تاسف خورد به حال مردی که همچین زنی کنارش بود و پسراشو به این سن و سال رسوند ولی قدرشو ندونست...چطور با وجود دوتا پسر بزگ،ربه خانواده ش خیانت میکنه😑
خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍
ب نظر من شما که این همه سال تحمل کردی چند سال هم صبر کن پسر کوچیک ب سن 18 ، 19 برسه بعد ، الان هم امتیاز اموال و اینا بگیرید بعد که پسرت سن بحرانش تموم شد جدا بشید خیانت قابل بخشش نیس
بچه ها اگه فال با قیمت کم ( 10 تومن ) میخواهید بیاید آی دی تل.گرام فقط بگید از نی نی سایت هستید @sh_H_95_2_4
من خیلی احمقم نە همش بخاطر بچە هام اما الان میدونم کە خیلی بدبختم
ن عزیزم،بدبخت شوهرته که قدر زن و زندگیشو نمیفهمه...تو اگه عمرتو پای این زندگی دادی،آخرتی هم هست که خدا خوب جوابشو میده،مطمئن باش به خاطر ذره ذره ی عذابی که کشیدی،خدا تنهات نمیذاره و اونو بدتر از همیشه رسواش میکنه
خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍
عزیزم خیلی ناراحت شدم..باید تاسف خورد به حال مردی که همچین زنی کنارش بود و پسراشو به این سن و سال ر ...
چی بگم من اونو بە مقام دکتری رسوندم خیلی سختی کشیدم زیر صفر باهاش زندگی کردم کاش زشت بودم کاش بی خانوادە بودم کاش یە عیبی داشتم اما حیف اینم عاقبتم شد پسرم فوق لیسانسە
من خالم با وجود دو تا بچه بزرگ طلاق گرفت الان داره با بچه هاش زندگی میکنه خیلی راحت تر از اون موقع که همش دعوا و کتک کاری بود ارامششونم خیلی خیلی بیشتره،ولی واقعا خیلی سخته مخصوصا اینکه بچه کوچیکترت راضی نیست😞امیدوارم گره از مشکلاتتون باز شه