2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 71 پست
یە پسر فوق لیسانس ویە اول دبیرستان 

عزیزم خیلی ناراحت شدم..‌باید تاسف خورد به حال مردی که همچین زنی کنارش بود و پسراشو به این سن و سال رسوند ولی قدرشو ندونست...چطور با وجود دوتا پسر بزگ،ربه خانواده ش خیانت میکنه😑

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظر من شما که این همه سال تحمل کردی چند سال هم صبر کن پسر کوچیک ب سن 18 ، 19 برسه بعد ، الان هم امتیاز اموال و اینا بگیرید بعد که پسرت سن بحرانش تموم شد جدا بشید خیانت قابل بخشش نیس

بچه ها اگه فال با قیمت کم ( 10 تومن )  میخواهید بیاید آی دی تل.گرام  فقط بگید از  نی نی سایت هستید @sh_H_95_2_4
من خیلی احمقم نە همش بخاطر بچە هام اما الان میدونم کە خیلی بدبختم 

ن عزیزم،بدبخت شوهرته که قدر زن و زندگیشو نمیفهمه...تو اگه عمرتو پای این زندگی دادی،آخرتی هم هست که خدا خوب جوابشو میده،مطمئن باش به خاطر ذره ذره ی عذابی که کشیدی،خدا تنهات نمیذاره و اونو بدتر از همیشه رسواش میکنه

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍
عزیزم خیلی ناراحت شدم..‌باید تاسف خورد به حال مردی که همچین زنی کنارش بود و پسراشو به این سن و سال ر ...

چی بگم من اونو بە مقام دکتری رسوندم خیلی سختی کشیدم زیر صفر باهاش زندگی کردم کاش زشت بودم کاش بی خانوادە بودم کاش یە عیبی داشتم اما حیف اینم عاقبتم شد پسرم فوق لیسانسە 

https://t.me/joinchat/AAAAAE5DxiIyMPVE3LZP-gمشاور محصولات اوریف لیم 
ن عزیزم،بدبخت شوهرته که قدر زن و زندگیشو نمیفهمه...تو اگه عمرتو پای این زندگی دادی،آخرتی هم هست که خ ...

رسوای ازاین بدتر کە خواهر خودش رسواش‌کردە از این بدتر کە آبرو براش نذاشتن حیفم میاد کە دنیا سرم آوار شد 

ماشالله بچه هات بزرگن نظر اونا چیه؟ولی واقعا خیانت توی این سن جای بخشش نداره

بچە هام بزرگە میگە طلاق ولی کوچیکە خیلی ناراحتە 

رسوای ازاین بدتر کە خواهر خودش رسواش‌کردە از این بدتر کە آبرو براش نذاشتن حیفم میاد کە دنیا سرم آوار ...

پسراتم با خبر شدن؟

کاش پسرات هیچوقت ازین موضوع باخبر نمیشدن...

من خالم با وجود دو تا بچه بزرگ طلاق گرفت الان داره با بچه هاش زندگی میکنه خیلی راحت تر از اون موقع که همش دعوا و کتک کاری بود ارامششونم خیلی خیلی بیشتره،ولی واقعا خیلی سخته مخصوصا اینکه بچه کوچیکترت راضی نیست😞امیدوارم گره از مشکلاتتون باز شه