2777
2789
عنوان

خیانت

1112 بازدید | 71 پست

راستش بارها از همسرم اسمس دیدە بودم ودر طول این همه  سال زندگی خیلی تحملش کردم باوجود اینکە تحصیل کردە بود اما همیشە با زنا ارتباط داشت تا اینکە  هفتە پیش رسوا شد اونو با یە دختر تو یە آپارتمان دیدە شد کە دوربین ثبت کردە من تقاضای طلاق کردم التماس می کنە کە ببخشمش بە نظرتون جای ببخشش دارە آدمی کە اینهمە سال زجرم دادە میتونم دوبارە باهاش زندگی کنم اینهمە تحقیر روحم روانم مریض شدە سختە خیلی سختە 😭😭😭😭

https://t.me/joinchat/AAAAAE5DxiIyMPVE3LZP-gمشاور محصولات اوریف لیم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نبخش چون هرزگی گناه شیرینیه ک ترکش سخته 

خیلیا هستن بعد بخشیده شدن جبران کردن ولی این یک در هزاره

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!

خیانت و بخشش !!!!!! .. هرگز .. وقتی کسی این کار رو کرده یعنی جرات و شهامت تکرارش رو داره الان نه یه سال دیگه دو سال دیه تو بگو ده سال دیگه .. بخشش کدوم صیغه ایه ؟؟ به نظر من برای دو چیز بخشش و گذشت نباید کرد یکی ناتوانی جنسی که خودش خیانت میاره و دیگری خود خیانت .. خیانت  توجیه هی براش نیست . من اگر امروز خیانت کردم یعنی شهامتش رو داشتم و هر وقت بخوام بازم میکنم . والسلام ..  برای اینکه یه عمر سوال و جواب به خودت پس ندی و دائم فکر نکنی بازم داره خیانت میکنه یا  نه جدایی بهترین راهه .... فکرش رو بکن یه روز بچه هات بفهمن طرفت بهت خیانت کرده.... فکرش رو بکن داوم تو شکی و هراس.. توبه گرگ مرگه ... تو خیانت کردی شوهرت میبخشیدت ؟؟ هرگز .. با خیانت کار باید  راه نیومدو تنها اهش جدایی و بس ...  

چرا تو این چندسال که میدیدی با خانمای دیگه رابطه داره،همون اوپل چرا به فکر جدایی نیفتادی؟

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍

بچه داري؟

و اوچیزی میداندکه توبدان واقف نیستی و اوبر اسراری بیناست که تو آن اسرار را نمیدانی بگو؛ ای آیات حضور ما را در وقت کیهانی با یار ازلی مان جفت کن مبادا دل ببندیم به کسی که مورد تائید تونیست
چرا تو این چندسال که میدیدی با خانمای دیگه رابطه داره،همون اوپل چرا به فکر جدایی نیفتادی؟

من خیلی احمقم نە همش بخاطر بچە هام اما الان میدونم کە خیلی بدبختم 

https://t.me/joinchat/AAAAAE5DxiIyMPVE3LZP-gمشاور محصولات اوریف لیم