2777
2789
عنوان

مصرف گوشت در انسان متوجه نمیشم

571 بازدید | 31 پست

سلام خدمت شما 

خلاصه. مطلب 

تو فضای مجازی کارگرها نشون میدن که گوشت نمیتون بخرن و یخچال خونه اشون خالی هستش 

و سپس 

مردم خصوصا طبقه کارگر واسه گوشت صف کشیدن 

و سپس مردم خصوصا طبقه کرگر برمیگردن میگن  گوشت خوب نیست بهتر که گوشت نخوری این همه هم گرون هستش گوشت 

و سپس 

خود مردم خصوصا طبقه کارگر برمیگردن میگن من نمیتونم گوشت نخورم اصلا من گوشت نخورم شب هم روز نمیشه 

تو فیلم سریال های که دهه ۸۰ پخش میشد 

نشون میداد بچه کوچیک برمیگشت میگفت من 

من پیتزا میخوام مادر بزرگش میگفت من از این غذای جینگوالگ  چیزی سرم نمیشه عوضش میرم رستوران یک غذای مشتی بخورم 

بچه هم برمیگشت میگفت "من گوشت دوست ندارد " دهنتو سروی*س پیترا که سوسیس کالباش پر گوشت مضر هستش

الان هم میزون از لحظه ای که گوشت گران شده همه عاشق شدن 

خصوصا بچه ها الان دیگه عاشق گوشت شدن 

و حتی کودکان کار عاشق گوشت شدن 

زن گدا برمیگرده میگرده برا بچه هام گوشت بخرید 

دکتر هم میگه گوشت خوب نیست نخورید خود بخاطر مصرف گوشت بشدت چاق و عروقی هستش 

توخود هند کشور گیاه خواران فقط ۳۰ درصد مردم کشورش گیاه خوار هستن کمتر از ۴۰۰ میلیون نفر 

بقیه "به جز گاو " همه نوع حیوان میخورن تو یوتیوب ویدئو هست بازار حیوانات هند همه چیز میفروشن زنده واسه خوردن بجز گاو و یا سایر حیوانات مقدس 

البته اینو میدونم خودرن گوشت بیشتر برای  افرادی که مزاج گوشت گرم دارن بسیار لذت بخش هستش اما چرا نمیتون کنترلش کنن (بابای خود من هی گوشت میگیره ما را هم مجبور به خوردنش میکنه حتی در صورتی که بگیم نمیخوایم )

خوردن گوشت به من هیچ حسی لذتی نمیده

آیا خوردن گوشت کیلو ۷۰۰ تومنی؟ 

لذت بخش هستش واسه انسان ؟ 

یا فقط جلو مردم  پز و قوم پز داره مردم نگاه کنید من گوشت کیلویی ۷۰۰ تومن خوردم  هااااا!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعن نفهمبدم چی میگی 

ولی گوشت مثل هر خوراکی طرفدار های خودشو داره 

مخصوصا بین ما بختیاری ها که اصلن پایه ثابت سفره هست 

من خودمم عاشق گپشتم 

و پای مواد غذایی با کیفیت هر چند گرون پول میدم 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

بله خوردن گوشت واقعا لذت بخشه 

هر کسی ذائقه خودشو داره ولی گیاهخوارها بدن خودشون رو نابود میکنن با سبک غذایی نادرست 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

مگ گوشت پز میشه وای چه چیزا میگید آدم میمونه پس چیکار کنیم نخریم نخوریم هوا مصرف کنیم حتما دوست داریم که می‌خریم دیگ پز چی بود واقعا حرف مسخره ای بود که شنیدم 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

برای عضله سازی،خون سازی لازمه

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .