moana مدیر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5623 عنوان بیبی چک کمرنگ | مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 37 پست سلام منم بالاخره عضو شدم اخ جوووونمیخاستم ازشما استادان عزیز یه سوال بپرسم من این ماه بااستفاده ازکیت تخمکگذاری اقدام کردم ماه پنجمه اقداممه وهنوز نینی ندارم دیروزباید پری میشدم ونشدم وطرف راستتم خیلی تیرمیکشه ودسشوییم زیاد میرم چندروزپیش تست روژان زدم یه هاله انداخت ولی بعدش دوتا مدیکور ویه دونه دیگه روژان زدم منفیه ایا باردارم یا توهمه؟ 1396/06/27 | 16:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
24nazgol عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 4009 من بی بی روژان زدم البته چهار روز بعد موعدم خیلی خیلی کمرنگ بود چنود روز بعدش رفتم از ک مثبت بود صب ... دو روز بعد موعدت نزدی ببینی مثبت یا منفی؟ اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله
جانیار عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 8344 از بي بي چك بدم مياد بالاخره مامان جانان كوچولو شدم خدايا شكرت🙏🙏
farimah عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 4397 این ماه فقط روز سیزدهم که کیت پررنگ شد اقدام کردم اخه چهارماه قبلو یه شب درمیون بود دیدم نتیجه ای جز ... میشه یه کمک به من تازه وارد کنی ...😆من روز هشتم و شب دهم از سیکلم فقط اقدام داشتم.دوره هام ۲۸ روزه است.از کیت هم استفاده نکردم .بهم استرس میده😅.الان بنظرت شب ۱۴ اقدام داشته باشم. یا روز ۱۳. 💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
moana مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5623 دو روز بعد موعدت نزدی ببینی مثبت یا منفی؟ امروز زدم دوتا منفی بود
moana مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5623 میشه یه کمک به من تازه وارد کنی ... 😆 من روز هشتم و شب دهم از سیکلم فقط اقدام داشتم. دوره هام ۲۸ ... از حالتات بفهم عزیزم که کی ترشح داری یا زیر دلت تیر میکشه بنظر من دوتاشو برو اقدام به امید خدا
farimah عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 4397 از حالتات بفهم عزیزم که کی ترشح داری یا زیر دلت تیر میکشه بنظر من دوتاشو برو اقدام به امید خدا اخه مشکلم اینه که نمیدونم قبل از ازادسازی تخمک ترشح میاد یا بعدش .😂 💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
24nazgol عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 4009 امروز زدم دوتا منفی بود گلم از اون خانمه پرسیدم ک گفته بود چهار روز بعد پتاخیر هاله کمرنگ دیده اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله
moana مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5623 اخه مشکلم اینه که نمیدونم قبل از ازادسازی تخمک ترشح میاد یا بعدش .😂 قبلشه ولی تا دیدی سریع اقدام کن
moana مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5623 گلم از اون خانمه پرسیدم ک گفته بود چهار روز بعد پتاخیر هاله کمرنگ دیده ینی امیدوارم باشم
rozet96 عضویت: 1396/05/09 تعداد پست: 8339 دو روز بعد موعدت نزدی ببینی مثبت یا منفی؟ نه چهار روز بعد موعدم بی بی استفاده کردم ک خیلی کمرنگ بود بعدشم دیگه بی بی اینفاده نکردم چند روز صبر کردم رفتم ازمایش دادم من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
nanazzz عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 16 نه چهار روز بعد موعدم بی بی استفاده کردم ک خیلی کمرنگ بود بعدشم دیگه بی بی اینفاده نکردم چند روز صبر ... سلام دوست عزيزمن امروز يه بي بي چك زدم خط دوم بعد چند ديقه ظاهر شد و كمرنگه يعني احتمال داره باردار باشم ؟! دوروزم عقب انداختم