2777
2789
عنوان

بیبی چک کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 37 پست
سلام دوست عزيز من امروز يه بي بي چك زدم خط دوم بعد چند ديقه ظاهر شد و كمرنگه يعني احتمال داره باردا ...

چند دقیقه یعنی چقد دقیقا؟چون اگه بعد ده مین خط دوم ظاهر بشه کاذبه...البته بعضی بی بی چکا حتی میگن جواب مثبت بعد 5مین هم قابل اعتماد نیس

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
چند دقیقه یعنی چقد دقیقا؟چون اگه بعد ده مین خط دوم ظاهر بشه کاذبه...البته بعضی بی بی چکا حتی میگن جو ...

تو همون لحظه نبود

يعني من تست و گرفتم تا سي ثانيه نگا كردم نبود

بعدش تا دست و صورتمو بشورم و دوباره نگاش كنم دو سه ديقه شد، كه ديدم يه خط كمرنگ خودشو نشون داد،

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو همون لحظه نبود يعني من تست و گرفتم تا سي ثانيه نگا كردم نبود بعدش تا دست و صورتمو بشورم و دوبار ...

دلتو خوش نمیکنم ولی ممکنه باردارباشی ممکنم هس چون مارک مدیکوره مثبتش کاذب باشه 

ببخشید رک گفتم

فولیک اسید ۵ میلی رو شروع کن تا زودتر بتا بالا بره من خودم خیلی برام پیش اومده بیبی چک مثبت میشد روز بعد دوباره بیبی چک  منفی میشد حتی یکبار  آز خونم مثبت شد ولی بعدش پریود شدم همش فکر میکردم بیبی چکها مثبت کاذبه ولی سر دخترم فولیک اسید ۵ میلی خوردم تا آزم شد ۹۸ دکتر گفت مثبته ولی عدد بتا کمه منم زدم به سیم آخر روزی دو تا فولیک اسید ۵ میلی خوردم بعد یک هفته بتا شد ۱۵۰۰

فولیک اسید ۵ میلی رو شروع کن تا زودتر بتا بالا بره من خودم خیلی برام پیش اومده بیبی چک مثبت میشد روز ...

من الان نزدیک سه ماهه فولیک اسید میخورم البته یک میلی  

من الان نزدیک سه ماهه فولیک اسید میخورم البته یک میلی    

عزیزم بیشتر خانمهای باردار همون یک میلی میخورن فقط کسانیکه سابقه سقط دارن از اول بهشون ۵ میلی میدن فولیک اسید ضرر نداره بدن اگه نیاز نداشته باشه از کلیه ها دفع میکنه 

تو همون لحظه نبود يعني من تست و گرفتم تا سي ثانيه نگا كردم نبود بعدش تا دست و صورتمو بشورم و دوبار ...

مبارکه. بنظر منم مثبته.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷