2777
2789
عنوان

بیبی چک کمرنگ

711 بازدید | 37 پست

سلام منم بالاخره عضو شدم اخ جوووون

میخاستم ازشما استادان عزیز یه سوال بپرسم من این ماه بااستفاده ازکیت تخمکگذاری اقدام کردم ماه پنجمه اقداممه وهنوز نینی ندارم دیروزباید پری میشدم ونشدم وطرف راستتم خیلی تیرمیکشه ودسشوییم زیاد میرم چندروزپیش تست روژان زدم یه هاله انداخت ولی بعدش دوتا مدیکور ویه دونه دیگه روژان زدم منفیه ایا باردارم یا توهمه؟  

یکی دو روز دیگه صبر کن و صبح حتما چک کن که غلظت ادرار زیاد باشه ایشالله که بارداری

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بی بی روژان زدم البته چهار روز بعد موعدم خیلی خیلی کمرنگ بود چنود روز بعدش رفتم از ک مثبت بود صب کن چند روز بگذره برو ازمایش

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

عزیزم تو که هنوز سنی نداری . ۵ماه اقدام هم که زیاد نیست.  اصلا دلهره و نگرانی نداشته باش. توکل بخدا . ایشالا بحق امام حسین بی بی چک بعدیت پررنگ بشه و ازمایشت هم مثبت. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

فردا صبح زود بی بی چک بزن.

اگه مثبت شد یا حتی یا خط کمرنگ افتاد فوراً برو آزمایش بارداری بده تا خیالت راحت بشه.

اگرهم که خط نیفتاد. تا یک هفته  صبر کن. توکلت بخدا باشه .انشاالله میشی عزیزم.

یه سوال شخصی  بپرسم . چندبار اقدام کردی تو این ماه ؟ و چه روزایی رو ؟ اخه منم اقدامم.ممنون میشم کمکم کنی

Farimah جون اگه پری نشم امروز میشه دوروز ولی سینه درد وسنگینی هیچی ندارم قبلا داشتم نزدیک پری 

خب دور روز که چیزی نیست. اصلا به علائم اعتماد نکن بدن هرکسی با کس دیگه فرق داره. بهترین علائم بارداری فقط تاخیر پریودیه. امیدت بخدا باشه ایشالا مامان میشی این ماه.