2777
2789
عنوان

دوست گدا گشنه و هول

310 بازدید | 5 پست

سلام این داستانی که میگم برا پریسال هستش که تولد صمیمی ترین دوستم بود که من و خودشو دوتا دیگه از دوستامون رفتیم بیرون که دیدیم یکی از دوستامون برگشت گفت که من دوست پسرمم دعوت کردم مشکلی که نیست ماعم گفتیم نه خلاصه گذشت دوست پسرش اومد کن اصن دیدیم یه سر و گردن از دوستمون بهتره هم از لحاظ قیافه و استایل هم شخصیت خلاصه که تو راه ما داشتیم قدم می‌زدیم دوست صمیمیم و اون دوستم جلو بودن من و اون یکی دوستمون هم عقب دوست پسر دوستمم وسطمون خلاصه که من و دوستم یلحظه گفتیم که اره فلانی چشه و اینا که دوست پسرش برگشت گفت که اسمش ..... عه؟ماعم گفتیم اره مگه به تو چی گفته که پسره برگشت میدونستم دروغ میگه به من گفته اسمش ملیکاست! خلاصه که اینجا دروغش در اومد و گذشت دوستم که تولدش بود به شوخی به دوست پسر دوستم برگشت گفت که تولدمه خب برو برامون یه نوشیدنی انرژی زایی بگیر پسره هم گفت که اگه فلانی اوکی بده خب آره که اینجا دوستم شروع کرد به گدا گشنه بازی که نه نمی‌خواد بابا نری بگیریا که آخرشم اون یکی دوستمون رفت برا همه خوراکی گرفت خلاصه که اون شب انقد گدا گشنه بازی در آورد که آخرشم رابطشون به یک ماه نکشیده تموم شد!🤣😐

میگفتی مگه شوهرته فکر جیبشومیکنی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسره هم خسیس بود والا نمی‌گفت اگه فلانی اجازه بده میخرم چون معمولا تو جمعی که پسر هست بدون اینکه کسی بهش بگه دست به جیب میشه من که تا دیدم ازین پسرا بوده

ولی توهم خیلی بیکاری ها نشستی داستان ۲سال پیشو زنده کردی و رو دوستت انگ گدا چسبوندی 

عنوان تاپیکت یجوری بود . 

در اصل دوستت گدا نبوده نمیخواسته پسره در موردش بعدها فکر کنه اینا چه گشنه های تیغ زنی بودن یا دوست پسرشو‌ می‌شناخته خرج کن نیست که اینجور مانع شد ،بنظرم کار خیلی خوبی کرد لااقل شان خودشو حفظ کرد . واسه یه دختر خیلی زشته ارزششو واسه یه نوشیدنی بیاره پایین  و به دوست پسر دوستش پیله کنه بگه برو واسمون خوراکی بخر ........

فکر کنم سنت خیلی پایینه 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .