elarooo مدیر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 900 عنوان گین آپ | مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 47 پست 1403/05/12 | 00:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elarooo مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 900 سلام میخاستم ببینم گین آپ باسن واسه شما خوب بود یا نه؟ خودم و اطرافیانم خوردیم آره خوب بود برا مابعد گذشت این همه مدت ضرر و عوارضی هم نداشت
سمیراممممممم عضویت: 1401/02/26 تعداد پست: 5855 خودم و اطرافیانم خوردیم آره خوب بود برا مابعد گذشت این همه مدت ضرر و عوارضی هم نداشت چند سانت اضافه شد به دور باسن؟ شکم پهلو چی زیاد شد؟ آدرسی چیزی از اونکه خریدین رو دارین ممنون میشم ❤️
elarooo مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 900 چند سانت اضافه شد به دور باسن؟ شکم پهلو چی زیاد شد؟ آدرسی چیزی از اونکه خریدین رو دارین ممنون میشم ❤ ... 8 سانتمن ورزش کردم در کنارش که شکم نزنمشمارش و پیج اینستا شو دارم
سمیراممممممم عضویت: 1401/02/26 تعداد پست: 5855 8 سانتمن ورزش کردم در کنارش که شکم نزنمشمارش و پیج اینستا شو دارم مرسی عزیزم بابت راهنماییت منم دیروز سفارش دادم، ممنون میشم اگه بگین چه ورزشی انجام بدم که شکم نیارم
elarooo مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 900 مرسی عزیزم بابت راهنماییت منم دیروز سفارش دادم، ممنون میشم اگه بگین چه ورزشی انجام بدم که شکم نیارم یه برنامه ای از بازار دانلود کردم برنانه ورزشی روزانه میده
mana_82 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 2438 سلام عزیزم میگم عکس قرصارو داری؟ دختر بودن اینطوریه که فعلا ازت ناراحتم، دلیلشم حالا بعدا پیدا میکنم😌🤝
elarooo مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 900 سلام عزیزم میگم عکس قرصارو داری؟ سلام عزیز نه متاسفانه
elarooo مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 900 سلام عزیزم میگم عکس قرصارو داری؟ تو تاپیک قبلیام که مال چندسال پیشه عکس گذاشته بودم
negin793 عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 540 خیلی خوشحالم که تونستم حتی به یه نفر کمک کنم🥲🫶🏻لاغری بد دردیه سلام عزیزم من الان سرچ گین اپ این پیامتو دیدم من چجوری میتونم سفارش بدم؟؟ میشه راهنماییم کنید چشم انتظار ثمره عشقمون اگه میشه واسه نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستین🙏🏼
elarooo مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 900 سلام عزیزم من الان سرچ گین اپ این پیامتو دیدم من چجوری میتونم سفارش بدم؟؟ میشه راهنماییم کنید سلام گلم اینستاگرام اگه داری این پیجشه@gain_upppppp
ngin_hsdam عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 3133 و منی که از ۵۳ رسوندم خودمو به ۷۶ تو ۶ ماه بدون قرص و این چیزاا😁🤙🏻 با افتخار کوردم🦋🌸😎
elarooo مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 900 و منی که از ۵۳ رسوندم خودمو به ۷۶ تو ۶ ماه بدون قرص و این چیزاا😁🤙🏻 چجوری
o_ترانه_o عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 17063 اگر اصل باشه نه متمعن باش تو همشون کورتون دارن ،تو یه گروهم همه اعصاعش دچار نکروز لگن شدن خودتون دور از جون بدبخت نکنید برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭
iim_queen عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 2713 8 سانتمن ورزش کردم در کنارش که شکم نزنمشمارش و پیج اینستا شو دارم رژیمم داشتین
o_ترانه_o عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 17063 سلام عزیزم من الان سرچ گین اپ این پیامتو دیدم من چجوری میتونم سفارش بدم؟؟ میشه راهنماییم کنید نخر بیا اگه خواستی خصوی لینگ اون گروه درمانی بفرستم بهت همه اعصاعش نکروزن باهم نشورت میکنن چی کنن چی نکنن که خوب شن بلکه گو نمیشن اخرش کارشون به تعویص مفضل میرسه برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭