elarooo مدیر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 900 عنوان گین آپ | مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 47 پست 1403/05/12 | 00:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دردانه1381 عضویت: 1403/08/06 تعداد پست: 972 عزیز بعد قطع قرص گین اپ.باز برمیگردیم به حالت اولیه؟ من استفاده کردم باله برمیگرده ♥️♥️
elarooo مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 900 نخر بیا اگه خواستی خصوی لینگ اون گروه درمانی بفرستم بهت همه اعصاعش نکروزن باهم نشورت میکنن چی کنن چی ... بعد چندسال اینطوری شدن؟ من 2 سال گذشته مشکلی پیش نیومده برام
o_ترانه_o عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 17062 بعد چندسال اینطوری شدن؟ من 2 سال گذشته مشکلی پیش نیومده برام اونایی هم که مشکلی براشون پیش نیومده کبد بیناری خااموش گاهی حتی تو سونو مشخص نمیکنه در اینده میفهمن یا دچار پوکی استخوان میکنه برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭
زنبورعسل۲۰ عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 1732 من استفاده کردم باله برمیگرده همش؟ یعنی کلا وزن قبلیت شدی؟ هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸
زنبورعسل۲۰ عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 1732 آره عزیزم عزیزم ی توضیح میدی ک چند بودی تو چند ماه اضافه کردی اینا؟؟ هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸
دردانه1381 عضویت: 1403/08/06 تعداد پست: 972 عزیزم ی توضیح میدی ک چند بودی تو چند ماه اضافه کردی اینا؟؟ 56بودم فک کنم پنج شیش کیلو تو ی ماه اضافه کردم ♥️♥️
زنبورعسل۲۰ عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 1732 56بودم فک کنم پنج شیش کیلو تو ی ماه اضافه کردم یعنی اشتهاتدبیشتر شده بود یا پودره چاق کننده بود؟ هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸
دردانه1381 عضویت: 1403/08/06 تعداد پست: 972 یعنی اشتهاتدبیشتر شده بود یا پودره چاق کننده بود؟ ن قرصش بود بعد استخدام زیاد شده بود باید اصل بگیری تقلبی نباشه کع عوارض داشته باشع ♥️♥️
الناتوکلیان عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1304 مرسی عزیزم بابت راهنماییت منم دیروز سفارش دادم، ممنون میشم اگه بگین چه ورزشی انجام بدم که شکم نیارم سلام عزیزم خوبین؟شما قرص گین اپ رو استفاده کردین تاثیر داشت ؟
sozan_0 عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 505 سلام عزیزم من پستت که برای سال1401 بود رو میخوندم میشه بگی تاحالا که دوسال گذشته چه عوارضی داشته؟ من قرصشو خریدم اما هنوز بازشم نکردم حتی خواستم کامل درموردش بدونم❤️اگر جواب بدی ممنون میشم
elarooo مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 900 سلام عزیزم من پستت که برای سال1401 بود رو میخوندم میشه بگی تاحالا که دوسال گذشته چه عوارضی داشته؟ من ... گلم خوشبختانه من اصلش رو خوردم و هیچ عوارضی نداشتو وزنم در حال حاضر 10 کیلو نسبت به قبل قرص بیشتر شده و ثابت مونده تا الان
negin240 عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 5337 سلام خوبینمیشه عکسشو نشونم بدین اون قوطی های فلزی شبیه شیر خشک؟همونی که برا بچه هاس؟ هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
elarooo مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 900 سلام خوبینمیشه عکسشو نشونم بدین اون قوطی های فلزی شبیه شیر خشک؟همونی که برا بچه هاس؟ گلم عکسشو ندارمولی چه اصل چه فیک همه قوطیشون شبیه شیرخشکه
negin240 عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 5337 گلم عکسشو ندارمولی چه اصل چه فیک همه قوطیشون شبیه شیرخشکه عکس میوه روش بود یا مال کودکان بود این یادتع؟ هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️